NOVA DISKVALIFIKACIJA U ELITI: Kačavenda se izlanula, čeka se reakcija produkcije! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

02.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razotkriven tajni plan!

NOVA DISKVALIFIKACIJA U ELITI: Kačavenda se izlanula, čeka se reakcija produkcije! (FOTO)

Foto: printscreen

Bivši učesnik rijaliti programa "Elita", Nikola Jovanović Predsednik, nedavno je odlukom Velikog šefa diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima, međutim, sudeći po komentarima ostalih takmičera, njegovim putem će uskoro krenuti Uroš Stanić i Bojana Pavlović.

Naime, Milena Kačavenda je razgovarala sa Božom Džonsom i Aneli Ahmić u vešerenici, gde su ogovarali svoje cimere, da bi u jednom momentu "kuma nacionale" istakla da su se "rešili Predsednika", ali da se njen plan da samodiskvalifiuje učesnike s kojima nije dobra nastavlja.

- Ne možeš ti da pustiš jednog Uroša, klinca, da manipuliše tobom. Rešili smo se Predsednika za početak, videćemo šta dalje - istakla je Kačavenda.

Republika

Foto: printscreen

Milena Kačavenda Elita

- Bojana mi se nešto malo ugasila, mesec dana je čudna. Zaljubljena je, nije više za stolom kao pre - rekao je Boža.

- Skakala je na sve za stolom kao majmun, pa su je ljudi iskritikovali. Od gledalaca je dobila najgrđe etikete - brecnula se Milena.

Republika

Foto: printscreen

Milena Kačavenda Elita

- Ja volim kad je haos - dodao je Džons.

Odlukom Velikog šefa, učesnik rijaliti programa "Elita", Nikola Jovanović, poznatiji pod nadimkom Predsednik, diskvalifikovan je zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima, te će zbog toga morati da plati odštetu televiziji Pink u iznosu od 50.000 evra. Međutim, neposredno pre nego što je pobegao iz rijalitija, Predsednik je otkrio svoje planove za odlazak iz "Elite", te tom prilikom spomenuo i svoje razloge.

Ja ću da odem, ti odeš lepo odavde i onda ostavimo ovim ljudima da budu, brate, to što jesu i da uživaju u idili. Mi smo u problemu i odemo polako, a njih pustimo da budu to što misle da jesu. Odemo lepo odavde... Ćao! Vi uživajte na način na koji vi hoćete, kraj zabave! Ja ću svoju zabavu da izdiktiram, razumeš? I onda uživate. Ako ukućani kažu da im ja to kršim, lepo odem ja, da vam ne rušim više veze, da uživate u svojim "fejk" vezama. To stvarno mislim - pričao je Jovanović, a onda se osvrnuo i na svoju cimerku, Milenu Kačavendu:

Republika

Foto: printscreen

Nikola Jovanović Predsednik

Ona misli da drži monopol nad svim ovim ljudima. Da ti kažem jednu stvar, ona nije loš čovek, već ona bira bude loš čovek, jer misli da tako ispada dobra, interesantna i hrabra - kazao je Predsednik, a zatim se ubacila i Pavlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading