UDAVILA SE PRED OČIMA SUPRUGA DOK JE POKUŠAVALA DA SPASE PSA! Muž jedva preživeo pokušavajući nju da izvuče iz vode!

Autor:

Svet

27.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija se dogodila 9. decembra pošto je Gejl izašla sa prošeta sa svojim suprugom Martinom Lojdom i njihova dva psa. Kedvi, njihov labrador, skočio je u vodu, nakon čega je Gejl odlučila da rizikuje sopstveni život kako bi spasila svog ljubimca.

UDAVILA SE PRED OČIMA SUPRUGA DOK JE POKUŠAVALA DA SPASE PSA! Muž jedva preživeo pokušavajući nju da izvuče iz vode!

Foto: pixabay.com

Gejl Tereza Lojd (50) izgubila je život u pokušaju da spasi svog kućnog ljubimca. Njen nesebični čin hrabrosti završio se tragično kada je ušla u reku Erdig kantri parka u severnom Velsu kako bi izvukla svog psa labradora koji je upao u vodu.

Tragedija se dogodila 9. decembra pošto je Gejl izašla sa prošeta sa svojim suprugom Martinom Lojdom i njihova dva psa. Kedvi, njihov labrador, skočio je u vodu, nakon čega je Gejl odlučila da rizikuje sopstveni život kako bi spasila svog ljubimca.


Martin Lojd je ispričao policiji da je vikao supruzi da izađe iz vode, ali nažalost, nije joj bilo spasa. Bez razmišljanja je skočio u reku kako bi pokušao da spasi svoju suprugu, ali je bilo prekasno. Srećom, prolaznici poput Viliama Cosinsa pritekli su u pomoć i izvukli Martina iz vode, dok je Gejl nažalost već bila van života.


Policija nije saopštila šta se dogodilo sa psom, ostavljajući javnost u neizvesnosti u vezi sa sudbinom Labradora Kedvija. Ova neizvesnost dodatno naglašava težinu situacije i produbljuje tugu zbog gubitka Gejl Tereze Lojd.

Tuga zbog Gejl Terezine smrti odjeknula je širom zajednice, a policija je istakla da je ova tragedija posledica njene hrabrosti i ljubavi prema svom ljubimcu. Njena nesebična želja da spasi svog psa rezultirala je gubitkom života, ostavljajući porodicu i prijatelje u dubokoj žalosti. Ovaj tužan događaj podseća nas na snagu veze između ljudi i njihovih ljubimaca, kao i na rizike koji proizilaze iz takvih emotivnih veza. Gejl Tereza Lojd će zauvek biti upamćena kao hrabra žena koja je dala sve kako bi zaštitila svog ljubimca.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading