UZNEMIRUJUĆE IZDANJE MILENE KAČAVENDE: Lice joj se izdeformisalo, sva nabubrela (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite zapanjila javnost svojim izgledom!

UZNEMIRUJUĆE IZDANJE MILENE KAČAVENDE: Lice joj se izdeformisalo, sva nabubrela (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Milena Kačavenda, podigla je veliku prašinu svojim boravkom na imanju u Šimanovcima, a neretko se njeni postupci i izdanja dele po društvenim mrežama, međutim, sada je zaista uspela da zabezekne javnost koja redvono prati dešavanja iz Bele kuće.

Naime, Kačavenda se, nakon što je usledilo buđenje Velikog šefa, našla za crnim stolom, međutim, kako su pojedini gledaoci mogli da primete, "kuma nacionale" izgleda potpuno drugačije od ulaska u "Elitu" - umesto negovanog, zategnutog lica, ono je sada totalno izdeformisano i nabubrelo.

Republika

Foto: printscreen

Milena Kačavenda Elita 7 Zadruga

I dok pojedini imaju mišljenja da Kačavendi polako popuštaju fileri i ostali esterski zahvati kojima se podvrgla neposredno pred ulazak u rijaliti, ima i onih koji su sigurni da se kontroverzna učesnica "Elite" izdefmorisala zbog zlobe koju, po njihovom mišljenju, ne prestaje da ispoljava.

"Au, na šta liči ova žena", "Šta zloba uradi od čoveka, deco, nemojte ovako da radite", "Popuštaju fileri, nema više botoksa, kumo", Gle kume kakva je kad ustane, da se uplašiš", "Kao stražilo izgleda žena, mada i ne čudi ništa", samo su neki od komentara ispod objave koja je za kratko vreme postala viralna na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7 Zadruga

Inače, ovo nije privi put da je Milena na udaru javnosti. Naime, nedavno se povela polemika o njenoj higijeni, da bi ubrzo isplivale i fotografije na kojima se vidi da Kačavenda i nije neka čistunica kako se predstavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading