"PAŽNJA, PAŽNJA..." PROCURIO SNIMAK, ANA SE SKINULA DO GOLE KOŽE: Leži u krevetu sa visokim potpeticama i cigaretom u ruci (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica u izazovnom crnom vešu pokazala zategnuto telo.

"PAŽNJA, PAŽNJA..." PROCURIO SNIMAK, ANA SE SKINULA DO GOLE KOŽE: Leži u krevetu sa visokim potpeticama i cigaretom u ruci (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić privukla je ogromnu pažnju javnosti svojim provokativnim fotografijama na kojima pozira u krevetu u donjem vešu i štiklama.

Ovaj potez je usledio nakon njenog trijumfalnog povratka na muzičku scenu sa novim albumom, koji je radio njen partner, kompozitor Goran Ratković Rale.


Ana je najnoviju objavu na društvenim mrežama ispratila svojom novom pesmom "Hvala, doviđenja", koja je dodatno privukla pažnju javnosti.

 

 

Fotografije su izazvale lavinu komplimenata, s obzirom to da se Ana jedno vreme baš borila sa velikim viškom kilograma, a već izvestan period ponosno pokazuje svoje zategnuto telo, koje je napornim treninzima i odricanjima u ishrani uspela da vrati u prvobitno stanje.


Inače, Ana Nikolić je bila najzgodnija u vreme kada se na nekadašnjoj "Beoviziji pojavila sa sada već velikim hitom "Romale, Romali" u halinici koja je tada precizno isticala svaki deo njenog skladno građenog tela.

Ono što je nedavno takođe privuklo pažnju javnosti je i činjenica da je Ana svojevremeno za tu pesmu dala neverovatnih 30.000 evra.

Naime, pre 15 godina, ona je bez razmišljanja platila vrtoglavih 30.000 evra za pesmu "Romale, romali", koju je kupila od Kikija Lesendrića. Ova investicija se pokazala kao više nego isplativa jer je pesma postala instant hit, koji i dalje uživa veliku popularnost.

Ana Nikolić se izdvaja kao pevačica spremna da uloži značajnu sumu novca u pesme koje smatra potencijalnim hitovima, što je definitivno jedan od razloga za njenu uspešnu karijeru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading