SENIDA SE SLOMILA PRED PUNIM TAŠMAJDANOM! Pevačicu savladale emocije, PREKINULA KONCERT zbog važnog saopštenja!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

30.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav stadion Tašmajdan bio je preplavljen emocijama i divnom energijom!

SENIDA SE SLOMILA PRED PUNIM TAŠMAJDANOM! Pevačicu savladale emocije, PREKINULA KONCERT zbog važnog saopštenja!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah održava svoj prvi koncert u Beogradu, na kolosalnom Tašmajdanu i u organizaciji Skymusic-a. Nastup je započela sa sporijim numerama, stvarajući poseban ugođaj za publiku. Na ovom značajnom događaju u svojoj karijeri, Senida se pojavila u neobičnom, ali izuzetno efektnom belom stajlingu, koji je uključivao beli korset, suknju i široki ogrtač bele boje. Njen izgled bio je zaista magičan i očaravajući, što je dodatno doprinosilo sveukupnoj atmosferi koncerta.

Pred sam koncert Senida nam je otkrila i da će se prvi put presvlačiti u toku koncerta.

- Ja se nikada nisam presvlačila na koncertu, uvek je to bio jedan autfit - ali samo zato što nikada nisam ni održavala ovako veliki koncert. Sigurno da jeste izazov. Verovatno ti treba jedno pet minuta, ali da, prvi put sada ću i to uraditi. Meni moda i muzika svakako idu ruku pod ruku, neodvojive su mi kategorije. Meni to puno znači i ja to volim i svaki autfit će pratiti koncert, biće tu presvlačenja, videćete.

Kada je izašla na binu kolosalnog stadiona Tašmajdan, emocije su je odmah preplavile, i nije mogla da zadrži suze. U momentu kada je ugledala svoju publiku, Senida je počela da plače, što je bio snažan izraz njene duboke zahvalnosti i radosti.

- Nikad mi se nije desilo da izađem na binu i da cmizdrim. Ali da mi nije vas, ne bi bilo ovoga! Hvala Beograde - poručila je Senida svojim fanovima i okupljenim medijima. Njen iskreni emotivni izraz izazvao je gromoglasan aplauz od strane prisutnih, koji su bili dirnuti njenom iskrenošću i zahvalnošću.

Nakon emotivnog početka, Senida je nastavila da izvodi svoje hitove, što je dodatno oduševilo publiku koja je ispunila beogradski stadion. Obožavaoci su u velikom broju pevali zajedno sa njom, uživajući u njenom glasu i energiji koju je donela na scenu. Koncert je ne samo prilika da se uživa u njenim pesmama, već i trenutak u kojem je Senida uspešno povezala svoj umetnički izraz sa dubokim emotivnim trenutkom, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading