ČAK NORIS (84) JE SADA SEDI DEKA I NEPREPOZNATLJIV JE! Tegovima od četvrt tone pokazao šta je ZVERSKA SNAGA!

Autor:

Zabava

30.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kad ja istreniram, tegovi moraju da odmore!"

ČAK NORIS (84) JE SADA SEDI DEKA I NEPREPOZNATLJIV JE! Tegovima od četvrt tone pokazao šta je ZVERSKA SNAGA!

Foto: printscreen/youtube.com

Američka glumačka legenda Čak Noris nedavno je na svom Instagram profilu objavio video u kojem je pokazao da, iako ima 84 godine, i dalje zrači svojom poznatom snagom i nepobedivošću.

U ovom snimku, legendarni Noris je prikazan kako diže tegove teške čak 250 kilograma, što je impresivan poduhvat za bilo kog sportistu, a još više za nekoga u njegovim godinama. U svom prepoznatljivom stilu, Čak Noris se našalio sa svojim obožavaocima, koristeći formu humora koja je čitavoj planeti poznata kao "Čak Noris vicevi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris)

 

Tokom razgovora sa sinom na snimku, Noris se šali da se "zagreva", dok je uz video na Instagramu napisao duhovit komentar: "Trač kaže da kada ja završim trening, tegovi moraju da se odmore".

Norisov izgled i sposobnosti odmah su privukli veliku pažnju korisnika društvenih mreža. Pojavili su se brojni komentari, a obožavaoci su u svom prepoznatljivom duhovitom tonu komentarisali:

"Čak Noris se ne zagreva, njegovi tegovi se hlade", "Potresla se Kalifornija jer je Čak Noris spustio tegove", "Čak Noris ne diže tegove, samo je isključio gravitaciju".

Pored ovih šaljivih komentara, mnogi su pohvalili Norisa za njegovu izvanrednu formu i kondiciju, ističući da je i dalje u odličnom stanju uprkos svojoj zreloj dobi.

Inače, 10. marta, Čak Noris je proslavio svoj 84. rođendan, a čestitke su mu stigle iz svih delova sveta. Povodom svog rođendana, ovaj majstor borilačkih veština objavio je još jedan inspirativan snimak, na kojem se boksuje, pokazujući da i dalje održava svoju fizičku spremnost i veštine. Ovaj video je dodatno učvrstio njegov status kao ne samo filmske legende već i kao ikone izvanredne izdržljivosti i snage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading