ZVEZDI NEĆE BITI LAKO PROTIV INTERA! Atalanta osetila gnev šampiona Italije!

Autor:

Sport

30.08.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter izgleda moćno!

ZVEZDI NEĆE BITI LAKO PROTIV INTERA! Atalanta osetila gnev šampiona Italije!

Foto: Profimedia

U derbiju kola italijanske Serije A, ekipa Intera na spektakularan način deklasirala je aktuelnog šampiona Lige Evrope, Atalantu, rezultatom 4:0 (2:0). Nakon što je Đimšiti nespretno zatresao sopstvenu mrežu već u drugom minutu utakmice, Nikolo Barela je udvostručio prednost Intera pred kraj prvog poluvremena. U drugom delu igre, Markus Tiram je postigao još dva gola, čime je zacementirao ubedljivu pobedu svog tima.

Nakon žreba u Monaku, Crvena zvezda će se tokom prve faze Lige šampiona suočiti sa izazovnim zadatkom - gostovanjem na stadionima "Đuzepe Meaca" kako protiv Milana tako i protiv Intera. Očekivanja navijača su visoka, a posebno se ističe zabrinutost u vezi sa susretima protiv "nerazura".

Foto: Profimedia

Detalj sa meča Intera i Atalante

Iako je Inter imao nekoliko izazova na početku sezone, ubedljiva pobeda nad Atalantom jasno potvrđuje da je ekipa spremna da se bori za titulu u Seriji A. Simone Inzagijeva četa je pokazala izuzetnu igru, a pojačanja poput Pjotra Zijelinskog i Mehdi Taremija dodatno su unapredila kvalitet tima. Očekivanja su visoka i navijači se nadaju plasmanu u šesnaestinu finala Lige šampiona.

Foto: Profimedia

Nikolo Barela

Jedna od svetlih tačaka večerašnje utakmice Atalante bila je igra Lazara Samardžića, reprezentativca Srbije, koji je pokazao izuzetnu sposobnost da kreira napade svoje ekipe. Sa impresivnom igrom, Samardžić je zaslužio visoku ocenu za svoj učinak.

Sve u svemu, Inter je demonstrirao svoju izuzetnu formu i kvalitet, postavljajući visoke standarde za sezonu koja je pred njima. Navijači Crvene zvezde sa strepnjom očekuju duele sa milanskim gigantima, ali su istovremeno spremni da pruže podršku svom timu u izazovima koji ih očekuju u Ligi šampiona.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading