OBDUKCIJA OTKRILA JEZIVU ISTINU O MAJKLU DŽEKSONU! Istetovirane ŠIŠKE i USNE, telo u ranama i ožiljcima!

Autor:

Zabava

30.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Džekson imao je 50 godina kad je umro, a estetske korekcije i anoreksija trajno su uništile njegovo telo.

OBDUKCIJA OTKRILA JEZIVU ISTINU O MAJKLU DŽEKSONU! Istetovirane ŠIŠKE i USNE, telo u ranama i ožiljcima!

Foto: youtube.com/printscreen

Majkl Džekson

Slavni muzičar Majkl Džekson preminuo je 2009. godine, a njegov život bio je ispunjen skandalima. Bio je višestruko optuživan za seksualno zlostavljanje maloletnih dečaka, kao dete i sam je bio žrtva zlostavljanja, a estetske korekcije i anoreksija trajno su uništile njegovo telo. Ipak, ono što su lekari videli nakon njegove smrti prilikom obdukcije tela otrkilo je jezivu istinu o kralju popa.

Majkl Džekson nije imao srećno detinjstvo. Otac ga je tukao bičem, psovao ga i uterivao strah u kosti. Sumnja se da se zbog toga u odraslom dobu družio s dečacima jer se plašio starijih. Zato je kupio ranč i nazvao ga Nedođija, utemeljen na Petru Panu i dečacima koji nikad ne odrastu.

Mračne optužbe za zlostavljanje dečaka pojavile su se 1993. godine, kada ga je Evan Čendler optužio za zlostavljanje svog 13-godišnjeg sina Džordana. Džeksonovo osiguravajuće društvo nagodilo se van suda za 15 miliona dolara.

Nizale su se optužbe za zlostavljanje, ali je sud 2005. godine Majkla Džeksona proglasio nevinim iako se znalo da je muzičar spavao u istom krevetu sa dečacima, ali nikada nije dokazano da ih je se*sualno zlostavljao.

Tokom mladosti Majkl Džekson je imao tamnu, afroameričku put, ali mu je 1980-ih koža postala znatno svetlija. Kako je objasnio, bila je to posledica vitiliga. Godinama kasnije, kada je preminuo, izveštaj sa obdukcije potvrdilo je Džeksonovu tvrdnju.

Iako se činilo da ima gustu, crnu kosu, Majkl je bio ćelav i nosio je perike od 1984. godine. Sve je to posledica nezgode koju je doživeo kada se na bini zapalio i ostao bez kose. Kontroverzni pevač na čelu je trajno istetovirao šiške, kako bi preko njih mogao da nosi periku. Osim toga, usne su mu bile tetovirane crvenom bojom.

Majkl Džekson imao je 50 godina kad je umro, a estetske korekcije i anoreksija trajno su uništile njegovo telo. Obdukcija je kasnije pokazala da je pevač po celom telu imao strašne rane i ožiljke. S obzirom na to da je zbog anoreksije jeo samo jedan manji obrok dnevno, autopsija je u njegovom želucu pronašla samo gomilu tableta. Cela koža bila mu je išarana, što je potvrdilo da zaista boluje od vitiliga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading