SIN BORE ČORBE TRAŽI LEK ZA OCA NA PLANINI! Došao na nesvakidašnju ideju, evo na koji način rokeru pokušava da pomogne!

Autor:

Zabava

30.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako smo ranije pisali, Boris živi na obroncima Suvobora, dok se zna da Draganina ćerka Tamara predaje u školi i da mu je podarila prvo unuče pre nekoliko godina.

SIN BORE ČORBE TRAŽI LEK ZA OCA NA PLANINI! Došao na nesvakidašnju ideju, evo na koji način rokeru pokušava da pomogne!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Borisav Bora Đorđević, proslavljeni frontmen rok grupe "Riblja čorba", trenutno se nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde se lekari svakodnevno trude da mu pruže najbolju moguću medicinsku negu. Zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća roker je hitno intubiran, dok se lekari posebno fokusiraju na poboljšanje funkcije bubrega i jetre, pružajući mu odgovarajuće terapije i negu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Bora Đorđević

Prema poslednjim, nezvaničnim informacijama iz KBC Ljubljana, njegovo zdravstveno stanje je i dalje veoma loše, a klinički konzilijum se sastaje svakog jutra kako bi procenili i odlučili koje korake mogu preduzeti da bi ga poboljšali i što pre oporavili.

Foto: Bus Plus Production/ATAImages, Shutterstock

Bora Đorđević

Za to vreme, kako smo saznali, njegov sin Boris, koji dugi niz godina živi na planini i daleko od gradske vreme, pokušao je da na sve načine pomogne ocu, pa je u jednom trenutku gledao da li je moguće, za njegovu bolest naći lek u boljkama koje skuplja. On se razume u lekovito bilje i pravi razne čajeve i recepte koji leče razne stvari, pa je tako počeo da istražuje u cilju da se i za Borin problem može naći rešenje. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Đorđević

Kako smo ranije pisali, Boris živi na obroncima Suvobora, dok se zna da Draganina ćerka Tamara predaje u školi i da mu je podarila prvo unuče pre nekoliko godina.

Bora je momentalno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća, a njegovo stanje je kritično. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu - rekao je Obradović.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading