DEFINITIVNO NAPUSTILI TITEL! Veljko i Bogdana doneli KONAČNU ODLUKU, Ceca će biti oduševljena!

Autor:

Zabava

30.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radikalna promena u životu poznatog para!

DEFINITIVNO NAPUSTILI TITEL! Veljko i Bogdana doneli KONAČNU ODLUKU, Ceca će biti oduševljena!

Foto: Instagram.com

Bokser Veljko Ražnatović, njegova supruga Bogdana i njihovi sinovi su napustili gradsku gužvu i otišli na odmor na planinu Kopaonik, kako smo ranije pisali. Ova porodična destinacija omogućava im da budu okruženi prirodom i zelenilom, što je idealno za opuštanje i zajedničko provođenje vremena, a Veljko je danas pokazao kako su proveli svoj dan.

Bogdana - Iznenadni pojavljivanje u javnosti

Bogdana, koja retko kada biva viđena u javnosti, iznenadila je mnoge svojim pojavljivanjem na fotografijama koje je Veljko podelio putem Instagram profila. Nakon tri porođaja, Bogdana je uspela da vrati svoju kilažu na prethodni nivo i izgleda sjajno u opuštenoj, sportskoj kombinaciji. Njen izgled je bio prijatno iznenađenje za mnoge obožavaoce.

Uživanje u prirodi i aktivnostima na otvorenom

Fotografije koje je Veljko podelio prikazuju predivne pejzaže planine Kopaonik, kao i porodične trenutke u kojima uživaju. Na jednoj od fotografija možemo videti par kako se ljubi u prirodi, dok su se takođe zabavljali vozeći kvadove po planinskim stazama. Ovi trenuci predstavljaju pravo osveženje i priliku da se odmore od užurbanog ritma svakodnevnog života.

Na ovaj način, Veljko, Bogdana i njihova deca su uspeli da pronađu mir i relaksaciju u prirodi, daleko od gradske buke i stresa. Njihov odmor na Kopaoniku predstavlja divan primer porodičnog zajedništva i negovanja harmonije u prirodi, a baka Ceca će se sigurno oduševiti njigovom odlukom da malo odmore od svega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading