ANĐELINA DŽOLI NIKAD EMOTIVNIJA! Glumica progovorila o NAJVEĆOJ LJUBAVI I BOLU i svi su odmah pomislili na Breda Pita!

Autor:

Zabava

30.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Marija", o operskoj divi Mariji Kalas, premijerno je prikazan sinoć na Filmskom festivalu u Veneciji.

ANĐELINA DŽOLI NIKAD EMOTIVNIJA! Glumica progovorila o NAJVEĆOJ LJUBAVI I BOLU i svi su odmah pomislili na Breda Pita!

Foto: Printscreen Youtube

Bred Pit i Anđelina Džoli

Nakon svečane premijere filma "Marija", o grčkoj operskoj pevačici Mariji Kalas, na Venecijanskom filmskom festivalu, čiji lik tumači Anđelina Džoli, popularna glumica emotivno je progovorila o radu na ovom filmu. Uspla je, kako kaže, u potpunosti da proživi sudbinu Marije Kalas. Tom prilikom Anđelina je progovorila o najvećoj ljubavi i bolu koji je doživela i svi su odmah pomislili na jedno - naravno, na njenog bivšeg supruga Breda Pita.

Anđelina Džoli je, najpre, zahvalila reditelju Pablu Larajnu na prilici da glumi glavnu ulogu, priznavši da joj je najveći strah da ne razočara sve one koji vole i cene Mariju Kalas.

Republika

Foto: Chris Ashford / Camerapress / Profimedia

 

- Volela bih da oni koji su je znali, koji su bili Marijini obožavaoci, budu zadovoljni, da ih ne razočaram, već da im u srcu bude drago što smo na pravi način odali počast takvoj ženi. Za one koji nisu upoznati s njenim likom i delom, volela bih da ovaj film bude prozor u taj neverovatan svet opere i operskih pevača - rekla je Džolijeva priznavši da je njen muzički ukus ceo život bio usmeren ka rok i pank muzici, ali da, što je starija, sve više otkriva klasiku, a sada i operu:

- I dalje ću prvo pustiti Kleš (smeh), ali, kada s godinama proživite mnogo toga, kada osetite najveću bol i najveću ljubav, shvatite da klasika i opera imaju taj zvuk koji može dopreti do duše svakog od nas i da na najtačniji način prenesu bol i ljubav tom silinom.

Reditelj Larajn je priznao da je bilo teško da o tragičnom životu i kraju Marije Kalas ne naprave film koji je previše mračan.

- Njen život je bio tragičan, kao i njena smrt, ali ovaj film je pre svega priča o jednom biću koje je svoj talenat i dar podarilo drugima, ali je bilo vreme da pronađe svoju sudbinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

Govoreći o tragediji njenog života, Džoli se prisetila jednog posebnog trenutka sa snimanja:

- Sedela sam ispred ogledala s njenim naočarima na licu, ogrnuta njenim ogrtačem, i razmišljala sam o tome koliko je bila velika, ali koliko je samo bila usamljena. Osećala sam se tužno što ne može da pogleda ovaj film koji slavi njen život jer mi se čini da je otišla ne znajući koliko je bila voljena i poštovana. Što je razumljivo jer kada je pred smrt želela da se vrati, kada je ponovo zapevala, kritika ju je napala. Bili su jezivo surovi. Volela bih da znam da nas nije napustila misleći da nije cenjena - setno je rekla glumica.

Upitana da li može da se uporedi sa Marijom Kalas i da li se u nekoj njenoj emociji prepoznaje, Anđelina je priznala da je mnogo osobina i sutuacija ali bi ih zadržala za sebe.

- Mnoge i vi pretpostavljate. Ali, ono što zaista mogu da priznam, nerado, to je ta mekoća i ranjivost iznad svega - priznala je glumica.

 

 

TRAGIČNA SUDBINA MARIJE KALAS

Marija Kalas, jedan od najvećih soprana u istoriji opere, rođena je 1923. u Njujorku, u porodici grčkih emigranata. Kada su joj se roditelji razišli, seli se sa majkom i sestrom u Atinu. Uprkos preprekama, s kojima se susretala, uspeva da se nametne na operskoj sceni svoje zemlje i to već nakon debija 1942. u Grčkoj nacionalnoj operi kao Pučinijeva "Toska". 

Mediji su se naslađivali njenim rivalitetom s italijanskom operskom zvezdom Renatom Tibaldi, a naročito privatnim životom Marije Kalas, prevashodno turbulentnom vezom s grčkim biznismenom Aristotelom Onazisom.

Marija Kalas preminula je 1977, kada je imala samo 53. godine. Probudila se tog 16. septembra, doručkovala u krevetu i onesvestila se. Srčani udar bio je tako jak da je doktor, kada je stigao, samo mogao da konstatuje smrt.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading