UHVATILI SMO COBIJA U JAVNOSTI SA NOVOM DEVOJKOM! Mladu pevačicu svi dobro znamo, EVO O KOJOJ LEPOTICI JE REČ! (VIDEO)

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

30.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki solistički koncert Senide Hajdarpašić okupio je mnoge poznate ličnosti, a mi smo među morem njih uočili repera i tekstopisca koji je došao sa svojom novom devojkom!

UHVATILI SMO COBIJA U JAVNOSTI SA NOVOM DEVOJKOM! Mladu pevačicu svi dobro znamo, EVO O KOJOJ LEPOTICI JE REČ! (VIDEO)

Foto: Republika

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, koja se smatra balkanskom verzijom moderne pop zvezde, spremna je za jedan od najvažnijih trenutaka u svojoj karijeri. Ova talentovana pevačica održava svoj prvi solistički koncert u Beogradu, na kultnom Tašmajdanu. Ovaj nastup, organizovan u saradnji sa Skymusic-om, biće njen najveći performans u domaćoj prestonici do sada  i prilika da sa svojim obožavaocima podeli sve ono što je učinilo njen rad prepoznatljivim i jedinstvenim.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Senida

Senidah je postala poznata po svom upečatljivom stilu i glasu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njeni tekstovi su često beskompromisni, a njen modni izraz specifičan, što je postalo njen zaštitni znak na muzičkoj sceni. Početkom 2019. godine, sa izdanjem prvog singla "Slađana", brzo je osvojila region, a njena jedinstvena kombinacija R&B-a, trapa i savremenog zvuka brzo ju je lansirala među najistaknutije izvođače u muzičkim lestvicama.

Ekipa portala Republika uputila se na Tašmajdan, a budnom oku našeg novinara nije promaklo pojavljivanje Cobija, koji je prvi put javno prošetao sa svojom devojkom, talentovanom Kat Dosom.

Pevačica Kat Dosa osvojila je simpatije publike pesmom "Tajni začin" kojom se predstavila publici u takmičenju "Pesma za Evroviziju", što joj je bio i prvi veliki nastup u karijeri.

Njeno pravo ime je Katarina Kardozo, rođena je 2002. godine, a odrasla je u Čačku. Međutim, ona je veći deo života provela u Portugalu i u Južnoj Africi. Kako je rekla, korene ima iz Srbije sa očeve strane, ali i iz Angole po majci. Njen otac je njenu majku Kristinu upoznao u Angoli dok je radio, te se iz njihove ljubavi rodila mlada pevačica.

- Oduvek sam imala želju da se bavim muzikom, ali nisam bila toliko hrabra da probam. Za vreme koronavirusa, pevala sam i pravila muziku u kući, poslala sam različitim ljudima svoje demo snimke i tako je sve krenulo - ispričala je ona uoči pomenutog takmičenja i dodala:

- Volela bih prvo da završim fakultet i da na kraju spojim i jedno i drugo. Ima puno biznisa u muzici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading