HOROSKOP ZA SUBOTU 31. AVGUST! Vodolije, postali ste preterano sitničavi i kolegama zamerate i najmanji propust, Blizanci - pravite probleme u vezi iako ih realno nema!

Autor:

Vesti

31.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 31. AVGUST! Vodolije, postali ste preterano sitničavi i kolegama zamerate i najmanji propust, Blizanci - pravite probleme u vezi iako ih realno nema!

Foto: Shutterstock

Ribe, neodlučni ste i teško možete da otkrijete problem koji vas muči. Nedostaje vam energije.Vodolije, postali ste preterano sitničavi i kolegama zamerate i najmanji propust. Nadređeni primećuju da vlada tenzija u kolektivu. Jarci, jasno je da ste vodeći u svom poslu i nema potrebe da to dodatno ističete pred kolegama. Strelci, danas možete za tren oka rešiti neki problem koji je vašim kolegama mesecima predstavljao problem. Bićete pohvaljeni. Škorpije, danas analizirate svoje postupke jer vam je kolega rekao da ste dvolični, što vas je uvredilo. Vage, ako ste u proteklom periodu izbegavali da izvršite neke obaveze, danas ćete trpeti posledice.

Device, zračite harizmom. Partner uživa da provodi vreme s vama. Ipak, ne bi trebalo da budete prepotentni. Lavovi, dobro se slažete s osobama suprotnog pola. Uz neobaveznu komunikaciju lako ostvarujete uspeh na ovom planu. Rakovi, moguće je da će vam se svideti osoba koja je nedavno prekinula vezu. Sigurni ste u sebe i lako ostvarujete kontakt. Blizanci, pravite probleme u vezi iako ih realno nema. Potrebno je da sagledate situaciju iz drugog ugla. Bikovi, privlači vas starija osoba. Međutim, postoji mnogo prepreka, te će verovatno sve ostati samo na flertu. Ovnovi, preterano naglašena potreba za uživanjem može, na neki način, da vam se obije o glavu.

Što se zdravlja tiče, Rakovi imaju problem sa cirkulacijom, Bikovi sa bolovima u leđima...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading