FILIP CAR OTKINUO NA DARU BUBAMARU! Šokantne fotke sa letovanja popularne pevačice PROCURILE U JAVNOST! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

30.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta ga je odalo!

FILIP CAR OTKINUO NA DARU BUBAMARU! Šokantne fotke sa letovanja popularne pevačice PROCURILE U JAVNOST! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, instagram.com/darabubamara_official

Srpska folk zvezda Dara Bubamara se hvali svojim trenutnim odmorom u Turskoj na društvenim mrežama, vodeći računa da ovaj odmor bude nezaboravan. Prema izveštajima domaćih medija, Dara boravi u hotelu gde svoje odmore provode i svetski poznate ličnosti, sa cenama koje su prilično visoke.

Ulaz u hotel je udaljen od glavne zgrade, okružen stazama obraslim drvećem i velikim plantažama, koje stvaraju osećaj  privatnosti. Pristup odmaralištu je moguć jedino sa mora, što dodatno doprinosi atraktivnosti lokacije. Dara je obezbedila prostran apartman od 150 kvadratnih metara, koji dolazi sa velikom cenom. Iako tačne cene nisu javno dostupne, procenjuje se da noćenje košta nekoliko hiljada evra, uključujući sve pogodnosti. Apartman se ponosi velikom spavaćom sobom sa đakuzijem i saunom, dok terasa ima privatni bazen. Prostrano kupatilo i dnevna soba pružaju priliku za uživanje u svakom delu luksuznog nameštaja, zadovoljavajući Darinu sklonost ka raskoši.

Ukus luksuza

Odmaralište takođe ima nekoliko restorana, tako da gosti čak i ne moraju da napuštaju svoje prostorije. Primećeno je da Dara uživa u različitim vodenim sportovima, čime je pokazala svoju ljubav prema aktivnostima koje pružaju dozu adrenalina. Dara je često viđena na plaži sa svojim sinom, o čemu svedoče objave sa društvenih mreža, a svedoče i da Dara na plažu nosi torbu vrednu desetina hiljada evra, Chanel i Louis Vuitton sandale.. Mnoge imućne osobe takođe često posećuju ovo odmaralište, što čini Darine raskošne troškove nesvakidašnjim.

Stvarnost iza glamura

Iako joj struk možda nije toliko sužen kao što je prikazano na obrađenim fotografijama na Instagramu, pevačica održava toniranu figuru. Uprkos obimnom fotošopiranju, njen prirodno bujan dekolte i kosa do struka su nesporni. Iako sitnog stasa, ona pleni svojim samopouzdanjem i samouverenošću. Filip Car očigledno nije odoleo šarmu pevačice, a svima na mreži je bilo očigledno da je bivši zadrugar "otkinuo" nas Darru, i lajkovao njene fotografije.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Carov lajk

Bogata karijera i lični život

Dara, čije je pravo ime Radojka Adžić, već više od 20 godina je najtraženija folk zvezda u regionu, a stekla je priznanje hitovima poput "Zidovi" i "Dobro jutro nikome". 2009. godine dočekala svog sina Kostu tokom braka sa Milanom Kesićem. U poslednjih nekoliko meseci, privukla je pažnju svojim iskrenim izjavama o svom sinu i njegovom vaspitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading