"Bilo je gore nego u FILMOVIMA ZA ODRASLE": Žarko Laušević imao ODNOSE s medicinskom sestrom u ZATVORU! Sve je OPISAO u knjizi!

Autor:

Zabava

30.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac je doživeo seksualno iskustvo iza rešetaka koje nikad nije zaboravio.

"Bilo je gore nego u FILMOVIMA ZA ODRASLE": Žarko Laušević imao ODNOSE s medicinskom sestrom u ZATVORU! Sve je OPISAO u knjizi!

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu, Facebook.com/Asja Dabović

zarko

Čuveni glumac Žarko Laušević u svojim autobiografskim knjigama otrkio je mnoge detalje o sebi, a ono što je napisao na stranicama svog trećeg romana "Sve prođe, pa i doživotna" ostavilo je bez teksta čitaoce, ali i samog autora u trenutku kada je doživeo ovo erotsko iskustvo iza rešetaka.

Dok je izdržavao zatvorsku kaznu u Zabeli Laušević je vodio dnevnik, a u njemu je, između ostalog, opisao i svoje seksualno iskustvo sa medicinskom sestrom.

- "Bilo je to pre nekih dve i po godine. Centralni zatvor u Beogradu. Možda najteži period mog dotadašnjeg robijanja. Ipak, jedna noć je bila drugačija. Nisam to i želeo na ove stranice. Hteo sam da zaboravim. Bilo je to negde oko moje slave, Đurđevdana.

Republika

Foto: ATA Images

 

Ona, ta medicinska sestra, me je dan-dva ranije molila za autogram… Bila je noć. Noću i sestre moraju da dežuraju. Ako nekom pozli" - započeo je Laušević u svojoj knjizi.

Kako je dalje naveo, njegovom cimeru u samici broj 5. je pozlilo i on je dozivao pomoć, misleći da će doći komandir Gojko, ali to se nije desilo.

- "Pokušao makar, nisam ga izdao! Čekam, čujem neko došaptavanje, pa odmah zatim korake. Čudno odzvanjaju. Otvaraju se vrata. Žmurim, ko p**da. Savijen sam u pozi u kojoj je valjda trebalo da me zatekne "južna pruga", da stvarno izgleda da mi nije dobro. Sa glavom nadole. Sa pogledom u pod. Tišina.

Čekam pendrek. Ništa. Malo podignem "suzni" pogled - vidim ženske klompe! Gledam zglobove iznad klompi. Jedino u šta sam siguran je da Gojko i pored piskavog glasa ne bi nosio to vrstu obuće.

Republika

Foto: E-Stock

 

Polako podigoh pogled. Nisam ja imao mnogo vremena. Jesam li imao izbora? Spustila se, gurnula me i svukla mi trenerku. Ležim na hladnom betonu dok medicinska sestra kreće da me o***no nagovara. A prethodno sam imao zahtevnu dramsku scenu "sa sve plakanje i kukanje" - pisao je Žarko.

Kako je sam ocenio, ova scena je bila kao u malo gorim filmovima za odrasle.

- "Scena je kao u malo gorim filmovima za odrasle. Razmišljam, gde li je komandir? U onim najgorim p***ićima on bi sad naišao i priključio nam se. Nadam se da neće. Ne! Ne mogu. I sama pomisao da bih mogao „u trojka s piskutavi debeli Gojka“ potpuno mi sahranjuje libido.

Republika

Foto: Dnevni List Borba

 

"Ne sviđam ti se?", prošaputa. Ima lepe, zdrave zube.

"Mom prijatelju u petici treba pomoć."

"A tebi, šta tebi treba?", pita me šapatom počeh sebe da ubeđujem da u stvari uopšte nije ružna - napisao je Laušević između ostalog u svojoj knjizi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading