SIN DEJVIDA BEKAMA OBJAVIO VRUĆU FOTKU, DEVOJKE GLEDAJU U OVAJ DETALJ: Romeo napravio ŠOK-POTEZ!

Autor:

Zabava

30.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin najpoznatijeg fudbalera izazvao lavinu komentara.

SIN DEJVIDA BEKAMA OBJAVIO VRUĆU FOTKU, DEVOJKE GLEDAJU U OVAJ DETALJ: Romeo napravio ŠOK-POTEZ!

Foto: Instagram.com

Sin slavnog fudbalera Dejvida Bekama 21-godišnji Romeo Bekam ponovo je privukao pažnju javnosti novom fotografijom koju je objavio na Instagramu. Na slici Romeo je pozirao u sauni, pri čemu su mnogi primetili njegove znojave mišiće, ali i nešto drugo - roze termos iz kojeg je pio. Ova fotografija izazvala je burne reakcije obožavalaca, koji su se oglasili brojnim komentarima ispod objave.

Dejvid Bekam, jedan od najpoznatijih fudbalera svih vremena, može se pohvaliti velikom porodicom koju čine njegova četiri deteta: Bruklin, Romeo, Kruz i Harper. Iako su sva deca Bekamovih izrasla u javne ličnosti, Romeo je posebno privukao pažnju javnosti svojom fotografijom koja je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Komentari ispod Romeove fotografije bili su raznoliki, a mnogi su se osvrnuli na roze termos iz kojeg je pio, ostavljajući duhovite komentare i izražavajući svoje oduševljenje. Očigledno je da mladi Bekam zna kako da privuče pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama.


Pored nasledstva koje nosi kao sin Dejvida Bekama, Romeo je takođe fudbaler koji trenutno igra za Brentford B. Njegova aktivnost na društvenim mrežama i van fudbalskog terena privlače pažnju javnosti, čineći ga značajnom ličnošću u svetu zabave i sporta.

Ovom objavom, Romeo je još jednom potvrdio svoj status javne ličnosti, privlačeći pažnju obožavalaca i medija svojim provokativnim sadržajem na društvenim mrežama. Ostanite u toku za više vesti o Romeu Bekamu i njegovim aktivnostima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading