SKANDALČINA, VODITELJKA DNEVNIKA SAHRANILA ŽIVOG PREDSEDNIKA! Tatjaninom ispadu U PROGRAMU UŽIVO se čitav region smeje!

Autor:

Zabava

30.08.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj incident ističe važnost tačnosti i provere informacija u novinarstvu, kao i odgovornosti novinara za svoj rad.

SKANDALČINA, VODITELJKA DNEVNIKA SAHRANILA ŽIVOG PREDSEDNIKA! Tatjaninom ispadu U PROGRAMU UŽIVO se čitav region smeje!

Foto: X printscreen/RFantasticni

Voditeljka "Dnevnika" na HRT, Tatjana Munižaba, postala je tema broj jedan na društvenim mrežama nakon što je napravila veliki gaf tokom izveštavanja o unutarpartijskim izborima u SDP-u. Umesto da spomene ime preminulog Predraga Freda Matića, Munižaba je nespretno izjavila da je razlog za izostanak političkih previranja u stranci verovatno prerana i iznenadna smrt Joška Klisovića, predsednika Gradske skupštine Zagreba.

 

 

Reakcija Joška Klisovića na neobičnu grešku

Nakon ovog nespretnog izveštavanja, Joško Klisović se oglasio na svom Fejsbuk profilu kako bi demantovao informaciju o svojoj navodnoj smrti. U objavi je istakao da je živ, zdrav i motivisan za političku borbu za interese građana, čime je dodatno naglasio apsurdnost situacije.

Reakcije javnosti na društvenim mrežama

Munižabin peh brzo se proširio na društvenim mrežama, a komentari javnosti su bili raznoliki. Mnogi su izrazili šok i nevericu zbog ovog propusta, dok su se drugi našalili na račun situacije. Ova neobična greška privukla je pažnju kako domaće, tako i regionalne javnosti, te je postala predmet brojnih diskusija i komentara.

Etika u novinarstvu i posledice grešaka

Ovaj incident pokreće pitanje o odgovornosti novinara u izveštavanju, kao i o važnosti tačnosti i provere informacija pre nego što budu objavljene. Greške poput ove mogu imati ozbiljne posledice po ugled novinara i medijske kuće, te je važno podvući crtu između novinarske slobode i odgovornosti za tačnost informacija.

Tatjana Munižaba postala je predmet interesovanja javnosti nakon nespretnog izveštavanja u Dnevniku, a reakcija Joška Klisovića na ovaj peh dodatno je istakla apsurdnost situacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading