JEDAN POGINUO, DRUGI UMRO OD RAKA! Stravična sudbina naše PEVAČICE, za njima u SMRT krenula i MAJKA! Da se naježiš!

Autor:

Zabava

30.08.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama je tuga trajala u njenom životu!

JEDAN POGINUO, DRUGI UMRO OD RAKA! Stravična sudbina naše PEVAČICE, za njima u SMRT krenula i MAJKA! Da se naježiš!

Foto: printscreen/youtube.com

Pevačica Kristina Voica je svojim upečatljivim glasom i emotivnim nastupima osvojila publiku u muzičkom šou programu "Nikad nije kasno". Međutim, iza njenog osmeha krije se duboka tuga i porodične tragedije koje su obeležile njen život.

Naime, kako je otkrila jednom prilikom, njen život je bio obeležen gubicima, počevši od starijeg brata koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Nedugo zatim, porodica je doživela novi udarac kada je saznala da Kristinin mlađi brat boluje od teške bolesti, da bi nakon sedam meseci izgubio bitku sa bolešću.

- Ova tragedija u stvari traje jako dugo. Bila sam mlada kada sam izgubila braću, sada sam izgubila i majku, ali shvatila sam da čovek mora da bude srećan jer tuga ubija, uništava život i radost - rekla je učesnica "Nikad nije kasno".

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Online

Kristina Voica ostala bez oba brata

Kao dodatni udarac porodici, Kristina je otkrila da je i njena majka preminula, i to od bola sa kojim nije mogla da se nosi. Kako je istakla, majka, suočena sa gubitkom oba sina, nije uspela da prebrodi tugu koja ju je zadesila.

Ona je bila veoma bolesna žena, hoću da kažem svim ljudima da tuga ubija. Moja majka je izgubila dva sina. Jedan je poginuo spletom nesrećnih okolnosti, a drugi se sa četrnaest godina razboleo i preminuo od raka. Ljudi treba da znaju da kada čovek tuguje, onda se telo razboli. Moja majka nas je napustila prerano - rekla je ona tada.

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Online

Majka Kristine Voice umrla od tuge za sinovima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading