OBJAVLJEN NOVI DOKUMENT O NASTRADALOJ PEVAČICI U DUBAIJU: Otkriveni DETALJI o životu Andrijane Lazić pre STRAVIČNE SMRTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić objavio bitan dokument!

OBJAVLJEN NOVI DOKUMENT O NASTRADALOJ PEVAČICI U DUBAIJU: Otkriveni DETALJI o životu Andrijane Lazić pre STRAVIČNE SMRTI! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Facebook

Andrijana Lazić (28), mlada pevačica iz Bijeljine, nastradala je 10. januara ove godine, nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, gde je boravila s drugaricama. Njena smrt šokirala je mnoge, a sahrana je održana 19. januara u Velinom Selu.

Neutešni otac, Nebojša Lazić poznatiji kao Zenga je sada objavio novi dokument o svojoj ćerki koja je tragično nastradala. Naime, na Fejsbuk stranici Nebojša je objavio fotografiju vizu koju je Andrijana dobila za putovanje u Ameriku sa ocem još u 2018. godini. Poznato je da je Andrijana bila sa porodicom u Americi, gde su proveli porodični odmor, čemu svedoče i njihove fotografije. 

Foto: Facebook

Viza Andrijane Lazić za ulazak u Ameriku

Iako je Andrijanin boravak u Dubaiju izgledao kao vrhunski doživljaj, tragičan kraj pokazao je da život može biti nepredvidiv. Andrijana Lazić će ostati zapamćena po talentu i preranoj smrti, koja je potresla mnoge.

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je 7. otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Ugovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile s njom su spavale, kad su ustale, nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading