ĐOKOVIĆ UDARA NA POPIRINA: Novak igra za prolaz i produženje pozitivnog niza protiv Australijanca

Autor:

Sport

31.08.2024

02:04 >> 02:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se početak meča

ĐOKOVIĆ UDARA NA POPIRINA: Novak igra za prolaz i produženje pozitivnog niza protiv Australijanca

Foto: Profimedia

Novak Đoković - Aleksej Popirin

čeka se početak

01:32 - Sada se već previše vremena čeka izlazak dvojice tenisera. I procene su da meč neće početi pre 02:20, budući da je promena između dnevnog i noćnog termina.

00:52 - Protivnik Novaka u narednom kolu, ukoliko savlada Australijanca večeras, biće Frensis Tijafo!

00:45 - Meč Đokovića i Popirina će kasniti, ali izvesno ne mnogo, budući da Tijafou trenutno fali gem do pobede nad Šeltonom.

00:20 - Meč Tijafoa i Šeltona se odužio najviše moguće - ušli su u peti set.

PRE MEČA

U 1 čas iza ponoći, Novak Đoković će izaći na teren kako bi se suočio sa australijskim teniserom Aleksejom Popirinom u meču treće runde US Opena. Ovaj meč možete pratiti uživo na kanalu Eurosport 1, a tekstualni prenos je noćas dostupan na portalu Republika.rs, pa srećno nam bilo svima.

 

 

Nakon pobeda protiv Radua Albota i Lasla Đerea, Novak teži ka plasmanu u osminu finala i nastavku svog pohoda na titulu. Đoković je nedavno oborio rekord sa najviše pobeda na centralnom terenu US Opena - "Artur Eš" stadionu. Ovo je samo jedan od brojnih dostignuća koja su obeležila karijeru ovog vrhunskog sportiste. Ipak, Đoković svakako tu neće znati, a dobro poznaje svog večerašnjeg protivnika, budući da su se već dva puta ove godine sastali na grend slemovima. Na oba takmičenja, Australijan openu i Vimbldonu, Đoković je bio uspešniji rezultatom 3:1.

Ukoliko prođe u narednu rundu, Novak će se susresti sa boljim iz duela dvojice Amerikanaca, Bena Šeltona i Frensisa Tijafoa.

Srbin i Australijanac su se do sada u karijeri sastali tri puta, a Nole je svaki put izlazio kao pobednik. Međutim, Popirin u meč ulazi pun samopouzdanja, pošto je nedavno osvojio masters u Montrealu.

Međutim, Nole posle najvećeg uspeha u karijeri, osvajanja Olimpijskih igara, dolazi i više nego spreman da odbrani titulu na US Openu i još jednom uđe u anale tenisa.

Cup tree provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading