MISTERIJA OKO SMRTI BIVŠE ŽENE BORE ČORBE LEDI KRV U ŽILAMA: Zbog rokera se NAGUTALA lekova, evo gde su pronašli BEŽIVOTNO TELO!

Autor:

Zabava

30.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koja ježi do kostiju i danas!

MISTERIJA OKO SMRTI BIVŠE ŽENE BORE ČORBE LEDI KRV U ŽILAMA: Zbog rokera se NAGUTALA lekova, evo gde su pronašli BEŽIVOTNO TELO!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Frontmen legendarnog benda Riblja čorba Borisav Bora Đorđević trenutno se nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde se bori sa komplikacijama uzrokovanim hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. Muzičar čije su pesme obeležile srpsku muzičku scenu bori se s ozbiljnim zdravstvenim izazovima, što je izazvalo zabrinutost među njegovim fanovima širom regiona.

Jedan od najtužnijih momenata u Đorđevićevom životu bio je gubitak njegove prve supruge Dragane Đorđević, koja je pronađena mrtva u svom stanu u Beogradu, u Ulici 27. marta, 2007. Sa Borom je imala sina Borisa i ćerku Tamaru.

Njeno beživotno telo je pronađeno u zajedničkom stanu nakon što je unela veliku količinu alkohola i antidepresiva. Iako su njeni prijatelji, komšije, kao i radnici Hitne pomoći i policije bili svesni njenih ozbiljnih problema sa depresijom, njena smrt je zvanično proglašena prirodnom. Iako niko nije direktno pomenuo mogućnost samoubistva, komšije su nastavile da spekulišu o tome.

Republika

Foto: ATAImages

Komšije kažu da se bivša žena Bore Čorbe ubila u zajedničkom stanu

Naime, jedna od komšinica otkrila je malo poznate detalje o događajima te noći pre navodnog samoubistva. Njeno svedočenje o zvucima koji su došli iz stana Đorđevića, kao i njen poslednji susret sa Draganom, pružaju uvid u njene emotivne i mentalne probleme koji su prethodili tragičnom ishodu.

- Sedela sam do kasno u dnevnoj sobi i gledala televizor kada sam čula da je nešto jako lupilo. Utišala sam televizor i shvatila da je neko svom silinom zalupio vrata mojih prvih komšija Đorđevića. To me je začudilo jer je bilo četiri sata ujutru, a iz njihovog stana nikada se nije čula galama. Pošto iznad vrata imam kameru, odmah sam pogledala šta se dešava. Videla sam kako Boris vezuje pertlu, a Dragana nervozno mota nešto po rukama, a onda iz torbe vadi cigaretu. Posle toga su negde otišli - ispričala je ona, preneo je Story, pa opisala i svoj poslednji susret sa Draganom što mnogo govori o uzroku i razlozima da podigne ruku na sebe:

Republika

Foto: ATAImages

Bora Čorba iz braka sa Draganom Đorđević ima sina i ćerku

- Jednom prilikom smo se srele u liftu i Dragana me pitala da li znam da se razvodi, na šta sam ja odgovorila da sam nešto o tome čitala u novinama. Rekla mi je da Bora ima neku devojku iz Amerike i moram da priznam da je delovala vrlo razočarano dok mi je to pričala. Takođe mi je rekla da je Bora tražio da prodaju ovaj stan da bi uzeo pola para. Priznala mi je, otkako ju je napustio, nije davao novac ni njoj ni deci. Bila je u velikim problemima i to se videlo na njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading