OVO JE BILA PRVA LJUBAV IRFANA MENSURA: Bez nje nije mogla proći nijedna modna revija! Obožavala je i JOVANKA BROZ!

Autor:

Zabava

30.08.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je bila prava femme fatale, a osim manekenstvom, kojim se uspešno bavila od 1970. do 1986. godine, postala je i suvlasnica jedne modne kuće, a kasnije je ljubav prema modi prenela u novinarstvo.

OVO JE BILA PRVA LJUBAV IRFANA MENSURA: Bez nje nije mogla proći nijedna modna revija! Obožavala je i JOVANKA BROZ!

Foto: ATA Images

Irfan Mensur voleo je u mladosti najlepšu manekenku Jugoslavije, koju su obožavali i slavni kreatori. Mada mnogi misle da je glumac Irfan Mensur bio u braku samo sa Srnom Lango, njegova prva supruga bila je Ljiljana Perović, nekada najlepša i najpopularnija manekenka Jugoslavije.

Ona je bila prava femme fatale, a osim manekenstvom, kojim se uspešno bavila od 1970. do 1986. godine, postala je i suvlasnica jedne modne kuće, a kasnije je ljubav prema modi prenela u novinarstvo.

Pričalo se da Mirjana Marić i Aca Joksimović bez nje nisu hteli ni da započnu reviju, a Titova supruga Jovanka Broz ju je obožavala.

Jovanka Broz se, naime, u javnosti pojavljivala isključivo u kreacijama Mirjane Marić i Aleksandra Joksimovića, a slavna kreatorka je na svojim salonskim revijama, koje su organizovane za veoma uzak krug ljudi, uvek zvala iste manekenke, Ljiljanu Perović prvu.

Ona je imala 23 godine kada se udala, a Irfan je imao godinu više.

Irfan i Ljiljana u braku su dobili sina Filipa, a ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda.

— Nekada, recimo, sletim iz Pariza, na aerodromu me čeka Irfan, moj tadašnji muž, donese mi novi kofer, popijemo kafu, pa ja nastavljam za Skoplje – pričala je ona svojevremeno o svom bivšem mužu, preneo je Informer.

– Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i malo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi – on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva. Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno – izjavila je svojevremeno Ljiljana,a prenosi Glossy. Irfan je delio mišljenje sa njom i otkrio zašto je njihov brak morao da propadne.

— Zato što ni ona ni ja nismo dobro razumeli šta brak zapravo znači. Nije tu bilo nikakvog sukoba. Jednostavno, oboje smo shvatili da bi svako od nas trebalo da krene u život novim putem, a da će naš sin Filip nesmetano da raste i uz mene, i uz nju, jer nismo postavili ograničenja u smislu bavljenja detetom. Delili smo ga onako kako je Filip hteo — rekao je glumac.

Zanimljivo je da Ljiljana nikada nije videla svoju lepotu na način na koji su je videli drugi.

— Nikada za sebe nisam mislila da sam posebno lepa, ne zato što sam skromna ili što ne vidim dobro, već zbog toga što mislim da je, kada je neko već zgodan i ima pravilne crte lica, sve u životu stvar izbora — govorila je svojevremeno.

 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading