OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU ANE NIKOLIĆ S MAJKOM: Isplivalo sve na površinu, jedan susret je napravio TOTALNI PREOKRET (FOTO)

Autor:

Zabava

22.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica objavila sliku koja govori više od hiljadu reči.

OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU ANE NIKOLIĆ S MAJKOM: Isplivalo sve na površinu, jedan susret je napravio TOTALNI PREOKRET (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Srpska pop zvezda Ana Nikolić posetila je svoj rodni grad Paraćin, gde je podelila nekoliko fotografija sa svojim fanovima na Instagramu.

Međutim, ono što je najviše obradovalo njene pratioce jeste slika na kojoj Ana pozira sa svojom ćerkom Tarom i majkom Miljanom.

Ova poseta i zajedničko fotografisanje izazvali su spekulacije da je došlo do pomirenja između Ane i njene majke.

Republika

Foto: printskrin instagram

Ana Nikolić sa majkom Miljanom i ćerkom Tarom

Naime, Ana Nikolić je javno govorila o komplikovanim odnosima sa svojom majkom, priznavši da su imale nesuglasice i da je majka često bila u ulozi žrtve.

- Moja majka je stalno u ulozi neke žrtve, njoj nikad ničega nije dovoljno. I ja sam to prepoznala kod sebe. Tokom terapije smo došle do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi pre prvog? To mesto ne postoji, ali neka ga izmisle. I sve to iz nekog nezadovoljstva, samo njoj poznatog. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Navikla sam da ne valjam. Ja sam crna ovca familije. Prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno - izjavila je svojevremeno pevačica.

U jednom intervjuu, Ana je istakla da su pravile grešku jer su imale drugarski odnos, što ona sada, kao majka, shvata nenormalnim. Pevačica je takođe priznala da je majka uvek smatrala da ona nije dovoljno dobra i da je bila "crna ovca familije".

Mnogi su pomislili da je dolazak malene Tare u njihov život bio presudan za pomirenje između Ane i njene majke. Fotografija na kojoj tri generacije poziraju nasmejane sugeriše da su prošla loša sećanja i nesuglasice, te da su sada u harmoničnim odnosima.

Ovo pomirenje je obradovalo mnoge Anine fanove, koji su izrazili podršku i radost zbog ovog novog početka za poznatu pevačicu i njenu porodicu. Nadamo se da će ovo pomirenje biti trajno i da će Ana, njena majka i ćerka Tara uživati u srećnim trenucima zajedno.

 

Inače, pesma koja se na Nikolićkinom albumu koji je nedavno objavila posebno izdvojila je balada "Terasa s pogledom na zid”, koju je Ana upravo namenila kao emotivno obraćanje svojoj majci Miljani, s kojom je imala zategnute odnose poslednjih godina.

- Izvini, stani na sekund, znamo li se? Oči su te moje prvu videle... Sećaš li se onih cipela, bez para za njih? A meni su se baš mnogo svidele. Srce ti oslepelo, al' me pogledaj. Loše sam ti ispala, gadan osećaj... I kad nisam – kriva sam, al' to je tvoj stid, sve terase moje zbog tebe su s pogledom na zid ... - stihovi su Aninog novog hita.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading