KURTI NAS PROVOCIRA DA REAGUJEMO KAKO BI SE PREDSTAVIO KAO ŽRTVA! Premijer Vučević osudio premlaćivanje i hapšenje srpskih mladića na Kosmetu!

Autor:

Vesti

10.09.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su trojicu tukli do iznemoglosti, četvrti je snimao, pa je i on uhapšen.

KURTI NAS PROVOCIRA DA REAGUJEMO KAKO BI SE PREDSTAVIO KAO ŽRTVA! Premijer Vučević osudio premlaćivanje i hapšenje srpskih mladića na Kosmetu!

Foto: TV Pink/printscreen

Premijer Miloš Vučević izjavio je jutros da su, prema novim informacijama, u severnom delu Kosovske Mitrovice uhapšena trojica mladića srpske nacionalnosti, kao i četvrti koji je to sve snimio telefonom.

Po informacijama koje imam, jutros sam se čuo sa Petrom Petkovićem, trojica Srba, mladića srpske nacionalnosti su na severu pretučena, izvučeni iz jednog objekta pa pretučeni, a uhapšen je i četvrti koji je to sve zabeležio svojim telefonom, koji je snimao tu represiju i napad na srpske mladiće - rekao je Vučević za TV Prva.

Vučević je rekao da ima informaciju da su priveli jednog od mladića zato što su ga navodno identifikovali u vezi sa protestom Srba prošle godine u Zvečanu.

- Pitanje je gde će i kuda će voditi ta njihova inkvizitorska istraga, ali ono što nažalost se nastavlja je taj pritisak na Srbe svakodnevno - istakao je Vučević.

- Na žalost nastavlja se pritisak na Srbe, svakodnevne represije nad našim narodom. Mnogo teška stvar - rekao je premijer i istakao da se jedan od roditelja javio i obavestio da će optužba ići u nekom drugom pravcu.

- Teška situacija, mnogo muke nas očekuje oko Kosova i Metohije - naveo je on i dodao da Lajčak danas stiže u Beograd.

- Vidite da vam neko svaki dan maltretira narod. Kurtiju treba neka naša reakcija, jer onda on ispada žrtva - dodao je premijer Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading