OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ NA PRUZI BEOGRAD- VALJEVO! Incident sa teretnim vozom kod Resnika!

Autor:

Vesti

09.09.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo oko 19 sati, a putnije su poslali na autobuse.

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ NA PRUZI BEOGRAD- VALJEVO! Incident sa teretnim vozom kod Resnika!

Foto: youtube.com/jagafoto

Tokom večernjih sati na pruzi Beograd - Valjevo došlo je do incidenta, usled čega je došlo do obustavljanja železničkog saobraćaja na ovoj deonici.

Prema nezvničnim informacijama dobijenim od strane očevidaca, incident se dogodio u blizini Resnika.

- Kako smo čuli ispao je vagon teretnog voza i zbog toga vozovi ne saobraćaju na relaciji Beograd - Valjevo, čekamo da se linija ponovo uspostavi. Sve se dogodilo oko 19 sati, a putnije su poslali na autobuse -  kaže jedan od putnika koji se našao na Železničkoj stanici u Beogradu za Telegraf.

Podsećamo, pre mesec dana na deonici između Štitara i Platičeva, došlo je do iskliznuća praznih vagon cisterni sa pruge Ruma – Šabac – Zvornik. Prema saopštenju Železnica Srbije, iskliznulo je ukupno šest vagon cisterni, koje su se nalazile u sastavu teretne železničke kompozicije prevoznika S-Rail. Važno je napomenuti da prazne vagon cisterne ne predstavljaju opasnost po ljude, životnu sredinu i imovinu.

Krajem jula, železnička kompozicija sa 18 vagona cisterni, u vlasništvu kompanije Eliksir iz Šapca, iskliznula je iz šina dok je saobraćala na relaciji Bor - Prahovo.

Na mesto nesreće su odmah stigli pripadnici MUP-a, vatrogasno-spasilačke ekipe, kao i zajednička komisija kompanija "Infrastruktura železnice Srbije" i "Srbija Kargo". 

Zbog ovog incidenta, saobraćaj na delu pruge gde se dogodilo iskliznuće trenutno je u prekidu. Stanovništvo i putnici su obavešteni o zastoju, dok nadležne ekipe rade na sanaciji i uklanjanju posledica ovog akcidenta, prenose Novosti.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading