"KADA BUDEMO IMALI PLATU 550 EVRA, BIĆEMO LIDER BALKANA": Piper razmontirao Đilasa jednim njegovim snimkom iz prošlosti - Danas mu ne valja Srbija sa 855 evra! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.09.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je veliko tih 550 evra kada je prosečna plata bila 329...

"KADA BUDEMO IMALI PLATU 550 EVRA, BIĆEMO LIDER BALKANA": Piper razmontirao Đilasa jednim njegovim snimkom iz prošlosti - Danas mu ne valja Srbija sa 855 evra! (VIDEO)

Foto: Profimedia/AFP

Uroš Piper, bivši medijski koordinator Novog DSS, ogolio je licemerje "vođe opozicije" Dragana Đilasa u samo jednom kratkom snimku! 

Kako je pre više od deceniju govorio Đilas, kada budemo imali platu od 550 evra, što je za 221 evro bilo daleko od realnosti u njegovo vreme, bićemo lider na Balkanu.

Da li to znači da je Srbija danas mnogo više od lidera i da li je "vođa opozicije" spreman da to prizna?

 - Đilas 2013: Kad dođemo do prosečne plate od 550 evra bićemo lider na Balkanu. 

 - Prosečna plata u Srbiji od 550 evra ostvarena još u junu 2021. godine. - Prosečna plata u julu 2024. godine prešla 855 evra.

Prosečna plata dok je Đilas bio vlast 2012. bila 329 evra - napisao je Uroš Piper na mreži "X".

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Lajčak je u ponedeljak rekao da će, nakon Prištine, posetiti Beograd, kako bi pripremio naredni sastanak "u okviru dijaloga o normalizaciji odnosa" dve strane u Briselu.

On je na Fejsbuku, sumirajući prethodnu nedelju, naveo da je, nakon Bledskog strateškog foruma, boravio u Prištini radi pripreme narednog sastanka glavnih pregovarača u Briselu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading