DA JE SINER SRBIN BIO BI RAZAPET ZA OVO: Teniska organziacija ponovo pokazala veliko licemerstvo!

Autor:

Sport

10.09.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal!

DA JE SINER SRBIN BIO BI RAZAPET ZA OVO: Teniska organziacija ponovo pokazala veliko licemerstvo!

Foto: Tanjug

Italijanski teniser, Janik Siner je oslobođen svih optužbi nakon što je dva puta tokom proleća bio pozitivan na doping testu na zabranjenu supstancu klostebol, ali su mu suspenzije u oba navrata ekspresno ukinute. Konačnu odluku donela je Svetska antidoping agencija, čime će Siner zadržati titule osvojene na US openu i Majamiju, kao i poene za ostvarene rezultate na drugim turnirima. 

Foto: www.profimedia.rs

Janik SIner

Ovo je još jedan dokaz skandala u svetu tenisa. Naime, da je Novak Đoković bio u ovakvoj situaciji digla bi se velika prašina i sigurno bi bio suspendovan na neko vreme u najmanju ruku, ali pošto Siner nije Srbin, onda mu je sve oprošteno. Velike nepravde su se desile Noletu u prošlosti, ali kao što je on sam rekao da nije Srbin odavno bi bio priznat kao najbolji svih vremena.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsetimo, Đokovića su diskvalifikovali sa US opena kada je pogodio sudija tokom meča, ali kada je to uradio Federer, bilo je okej, jer on nije Srbin i miljenik je teniske organziacije. Takođe, setimo se sramnih australijskih vlasti koji su Novaka zbog toga što nije vakcinisan stavili u migracioni centar i maltertirali ga. Međutim, pravila ne važe za sve isto i dok neki mogu da rade šta hoće, drugima se i najmanja sitnica meri.

Naravno, kada je Novak lomio rekete svi su bukvalno pucali na njega i nazivali ga divljakom, a kada je Alkaraz to uradio, niko ništa nije rekao. Naravno, podržavaju on koji nisu Srbi i oni to mogu da rade. Međutim, zaboravljaju Đokovićevu mentalnu snagu i koliko god ga oni spuštaju ili osporavaju, on se diže iznad svih kao feniks i očas posla ih ućutka. Đoković je dokazao da je najbolji svih vremena i da mu ne mogu ništa, mogu samo da se služe raznim smicalicama i prevarama, ali on je jači od svega toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading