GOTOVO! Svetislav Pešić nije više selektor Srbije!

Autor:

Sport

10.09.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" ostali bez selektora.

GOTOVO! Svetislav Pešić nije više selektor Srbije!

Foto: Starsport

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igramaSvetislav Pešić ostaje bez ugovora sa košarkaškom reprezentacijom Srbije. Prema informacijama "Sport Kluba", Pešić više neće biti selektor Orlova, jer mu je aktuelni ugovor istekao. Iako je postignut značajan uspeh na OI, Pešiću se neće produžiti ugovor, a odluka o novom selektoru će biti doneta nakon izbora novog predsednika Saveza.

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Svetislav Pešić je u svom drugom mandatu na klupi reprezentacije Srbije postigao značajne rezultate. Pored bronzane medalje na OI, Pešić je takođe osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Manili. Ovo nije prvi put da Pešić postiže uspeh sa nacionalnim timom, s obzirom da je prethodno sa Jugoslavijom bio prvak Evrope i sveta.

Nakon Pešićevog odlaska, postavlja se pitanje ko će preuzeti vođenje košarkaške reprezentacije Srbije. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo su pred vratima, ali će izbor novog selektora zavisiti od odluke novog predsednika Saveza.

Ostaje da se vidi ko će zauzeti mesto Pešića i da li će novi selektor uspeti da nastavi sa uspesima koje je postigao legendarni srpski trener. Svakako, Pešić će ostati upamćen po značajnim uspesima sa reprezentacijom Srbije i Jugoslavije, ostavljajući dubok trag u istoriji srpske košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading