STANJE NA GRANICAMA: Tri sata na Horgošu!

Autor:

Vesti

10.09.2024

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladnije vreme sa kišom, na jugu i istoku zemlje sa obilnijim padavinama su upravo jesenji uslovi vožnje koji danas očekuju vozače.

STANJE NA GRANICAMA: Tri sata na Horgošu!

Foto: TANJUG/ SINIŠA KOPUNOVIĆ/bs

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, dok teretna motorna vozila najduže čekaju na GP Horgoš - tri sata.

Na graničnim prelazima Kelebija, Batrovci i Bogojevo, na izlazu iz Srbije teretna motorna vozila čekaju dva časa.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Hladnije vreme sa kišom, na jugu i istoku zemlje sa obilnijim padavinama su upravo jesenji uslovi vožnje koji danas očekuju vozače.

Iz Auto Moto Saveza Srbije preporučuju vozačima da voze oprezno na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure zbog mogućih odrona, kao i da smanje brzinu, povećaju odstojanje, ne ulaze u rizična preticanja i prilagode vožnju promenljivim i sada mnogo zahtevnijim uslovima voznje.

VREME U SRBIJI

U utorak se u Srbiji očekuje oblačno i osetno svežije vreme, sa povremenom kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom. Posebno obilne padavine se očekuju na jugu i istoku zemlje, dok će pre podne kiša biti prisutna u severozapadnim delovima. U toku dana se očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje, što će dovesti do postepenog smirivanja vremenskih prilika. Umeren do jak severozapadni vetar će biti prisutan tokom dana, ali će krajem dana oslabiti.

Jutarnja temperatura i maksimalna dnevna temperatura

Jutarnja temperatura će se kretati od 17 do 19 stepeni, dok će maksimalna dnevna temperatura biti od 19°C u centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Srbije do 26°C na severu Vojvodine. U Beogradu se takođe očekuje oblačno i svežije vreme, sa jutarnjom temperaturom od 18°C i maksimalnom dnevnom temperaturom od 21°C.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading