EVO KOLIKO DELIJAMA TREBA NOVCA DA GLEDAJU ZVEZDU U LIGI ŠAMPIONA: Prošle godine im je bilo potrebno manje od 1.000 evra, a sada...

Autor:

Sport

10.09.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju su četiri gostovanja, od toga dva u Milanu i po jedno u Monaku i Švajcarskoj.

EVO KOLIKO DELIJAMA TREBA NOVCA DA GLEDAJU ZVEZDU U LIGI ŠAMPIONA: Prošle godine im je bilo potrebno manje od 1.000 evra, a sada...

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igraće i ove sezone u Ligi šampiona i to prvi put u novom formatu. Grupa više nema, sada je tu ligaško takmičenje sa jednokružnim sistemom u kojima se nekim ekipama gostuje a neke dočekuju na Marakani. Tako crveno-beli prvi susret igraju 19. septembra protiv Benfike na svom stadionu.

Zvezda će zatim igrati protiv Intera u Milanu 1. oktobra, pa 22. sa Monakom u gostima. Barselona stiže na stadion "Rajko Mitić" 6. novembra, potom i Štutgart 27. novembra. U gostima protiv Milana je 11. decembra, PSV dolazi 21. januara, a poslednje kolo je sa Jang Bojsom u gostima 29. januara. Zato se sada postavlja pitanje koliko će sve to koštati najokrelije delije koje ne žele da propuste neki susret.

Republika

Foto: Starsport

Navikli na podršku i u gostima: Fudbaleri Zvezde

Prošle godine je to iznosilo 883 evra prema računici Republike i to za tri gostovanja Mančester sitiju. Lajpcigu i Jang bojsu. Sada je situacija drugačija. Za gostovanja u Milanu Interu i Milanu priča je gotovo identična, a opcija za letove je više, pa donosimo samo one najrealnije. Može se leteti do samog Milana, ili do Bergama što je jeftinija opcija. Prva opcija je oko 100 evra po utakmici i podrazumeva let do Bergama i prevoz autobusom do Milana. Druga opcija je skuplja i iznosi oko 220 evra i podrazumeva let do samog "grada mode". Mala razlika između gostovanja Interu i Milanu postoji, a zbog blizine samih mečeva. Tako je  avionska karta za gostovanje u decembru sada jeftinija nego za oktobar, s tim da su tada Božićni praznici pa cena karte i nije puno niša. Sve zajedno oko 30 evra razlike, pa zato cene i jesu okvirne.

Republika

Foto: Republika

Dva puta na isto mesto: Milano

Kada je reč o putovanju u Monako, najbolja opcija je let do Nice. Sa presedanjem je cena karte oko 130 evra. Što se tiče gostovanja Jan bojsu, ono je najskuplje. Karta do Bazela košta oko 150 evra, do Ciriha od 130 do 180 evra. Valja podsetiti da su prošle godine cene karata bile nešto jeftinije.

Na sve ovo treba dodati za početak cene ulaznica. Od ove sezone najskuplja karta za gostujuće navijače iznosiće 60 evra u Ligi šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tokom gostovanja Monaku jeftinije je boraviti u Nici

Zatim dolazimo do smeštaja. U Milanu je najjeftinija opcija smeštaja u hostelu i iznosi oko 20 evra za noć. Ako se računa da će se ostajati bar dve noći, onda je to po 40 evra po putu u Italija. Što se Monaka tiče, tu u samom gradu nema smeštaja ispod 200 evra za dve noći, ali ima u Nici gde je moguće boraviti već za 100 evra. Što se Švajcarske i duela sa Jan bojsom tiče, tu smeštaja nema ispod 150 evra za dve noći. Pritom sve govorimo o veoma skromnom smeštaju preko popularne aplikacije Buking.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

I dalje skupo: Delije ponovo idu na noge Jang bojsu u Bern

Kada se podvuče crta trošak nije mali. Za duel sa Interom treba izdvojiti oko 200 evra najmanje plus za kartu koja će biti do 60 evra, a toliko i za boravan u istom gradu kada je utakmica protiv Milana. Što se tiče Monaka, uz prosečnu cenu avionske karte i prosečan smeštaj može se proći za 250 evra plus karta. I za kraj dolazimo do Jang bojsa. Tu je prosečna kalkukacija oko 300 evra. Ondnosno, sve zajedno oko 1.000 evra za prevoz i smeštaj, plus za karte koje zajedno mogu iznositi maksimalno 240 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading