HOROSKOP ZA UTORAK 13. AVGUST! Bikovi - odlični poslovni rezultati, Strelci - sudbinski susret!

Autor:

Vesti

13.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA UTORAK 13. AVGUST! Bikovi - odlični poslovni rezultati, Strelci - sudbinski susret!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, poteškoće zbog zakašnjenja uplate uspešno ćete prevazići uz pomoć svog tima. Uspešno improvizujete rešenje. Bikovi, povoljni aspekti doneće vam odlične rezultate zahvaljujući dobroj organizaciji posla. Nove metode rada. Blizanci, podrška jedne uticajne osobe učiniće mnogo za vaš napredak u karijeri. Ukoliko ste nezaposleni, dobićete dobru ponudu. Rakovi, saradnja s prijateljima može se pretvoriti u ozbiljan biznis. U ovom periodu vas očekuje unapređenje finansijske situacije. Lavovi, uspešno ćete sklopiti poslovni dogovor s novim poslovnim saradnikom. Ubrzo će uslediti dodatni razvoj poslovanja. Device, ukoliko radite preko interneta ili u okviru veb-dizajna, danas možete očekivati uspešan poslovni dogovor i dobitak.

Vage, izlazak s prijateljima može vam doneti poznanstvo s veoma zanimljivom osobom koja će vam se dopasti. Škorpije, imate osećaj da vaš odnos s partnerom nije kakav je bio. Osećate da se gubi vaša povezanost. Strelci, slobodne tokom kraćeg putovanja očekuje sudbinski susret s atraktivnom osobom. Jarci, slobodni se nalaze u situaciji da započnu vezu s osobom koju poznaju preko posla ili s dužeg putovanja. Vodolije, slobodne mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju preko prijatelja. Sledi sastanak. Ribe, oni koji su u vezi danas bolje da ne pokreću sporna pitanja s partnerom. Moguće su razmirice.

Što se zdravlja tiče, Jarce će mučiti reuma, Vage alergija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading