STRAVIČAN UDAR NA SRPSKE OLIMPIJCE NA N1! Filipović: "Da im pravimo medalje od litijuma"!

Autor:

Vesti

12.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš me živo zanima da l će neko od sportista da izađe na taj balkon i da kaže nešto, da iskoristi tu platformu da kaže nešto recimo o projektu Jadar. Svi koji imaju javnu platformu baš ne smeju da ćute, baš moraju da progovore o ovome, rekao je Filipović o srpskim olimpijcima.

STRAVIČAN UDAR NA SRPSKE OLIMPIJCE NA N1! Filipović: "Da im pravimo medalje od litijuma"!

Foto: Printscreen

Stevan Filipović, reditelj, gej aktivista i autor podkasta nedeljnika "Radar", koji je u vlasništvu Dragana Šolaka, gostovao je na takođe Šolakovoj televiziji N1 i napao srpske olimpijce zato što ne žele da podrže nasilne proteste.

- Baš me živo zanima da l će neko od sportista da izađe na taj balkon i da kaže nešto, da iskoristi tu platformu da kaže nešto recimo o projektu Jadar. Svi koji imaju javnu platformu baš ne smeju da ćute, baš moraju da progovore o ovome. E, sad, postoje oni ljudi koji su toliko uspešni, i toliko imaju novca i nezavisnosti, pretpostavljam, koju to donosi, na svetskom nivou uspešni, da je stvarno sramota da ćute. E, sad, koji su njihovi razlozi ja ne mogu da uđem u to. Ovde kod nas je to maltene, pa dobro zašto bi sad bilo ko morao da se izjašnjava ako je najbolji u nečemu. Pa upravo zato što je najbolji u nečemu, inače, možemo da napravimo te medalje od litijuma i da im okačimo - rekao je Filipović za N1.

Inače, opozicioni novinar Zoran Preradović napao je Nikolu Jokića na TV Nova S i to zato što podržava Aleksandra Vučića.

- Koliko god se mi svi poklonili Nikoli Jokiću u sportskom smislu, nije mu trebalo da daje podršku Vučiću a to je uradio vrlo otvoreno. Ja ne razumem zašto. On verovatno ima svoje razloge ali mislim da mu je deo javnosti to zapamtio, ja jesam!

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras u Predsedništvu na Andrićevom vencu u Beogradu, članove olimpijskog tima Srbije, osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Parizu, a kako je sve to izgledalo možete videti na ovom linku.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Anja

12.08.2024 21:19

A tebi od čega prave medalje strane službe???

Jovana

12.08.2024 21:19

Sejete zlo, nista drugo i ne znate

Nebojša

12.08.2024 21:20

Ovi sa N1 mrze sve srpsko, a najviše napadaju Vučića zato što jača to srpsko.

Ancica

12.08.2024 21:21

Sramni komentari sa tajkunskih medija.