"APSOLUTNA PODRŠKA NAŠEM PREDSEDNIKU" Oglasila se ministrka privrede Adrijana Mesarović povodom napada na Aleksandra Vučića (FOTO)

Autor:

Vesti

12.08.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je na svom Instagram profilu pružila podršku predsedniku Srbije.

"APSOLUTNA PODRŠKA NAŠEM PREDSEDNIKU" Oglasila se ministrka privrede Adrijana Mesarović povodom napada na Aleksandra Vučića (FOTO)

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Zbog napada na predsednik Aleksandra Vučića se oglasila ministarka privrede Adrijana Mesarović.

Ona je na svom Instagram profilu pružila podršku predsedniku Srbije.

- Sakriveni iza društvenih mreža i Šolakovih medija, lažni ekolozi, a stvarni srbomrzitelji ne prestaju sa najstrašnijim pretnjama po život predsednika Vučića. Najoštrije osuđujem poslednje u nizu, miljenika Aljbina Kurtija Bobana Bogdanovića, koji je danas okačio sliku predsednika Srbije na vešalima, i otvoreno priznao da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog!


Ovaj manijakalni progonitelj, inače Kurtijev poltron, u samo dva dana izneo je užasne pretnje smrću predsedniku Vučiću i pozvao na građanski rat.

Svima je jasno da oni beže od fer političke utakmice i kriju se iza stranaca koji žele da Srbiju vide na kolenima. A znaju da su u problemu jer se to neće desiti sve dok Vučić vodi Srbiju, pa ne biraju način da mu prete i napadaju ga.

Pitam se da li je moguće da ne postoji glas razuma, jer neke stvari jednostavno ne smeju biti prihvatljive u dnevno-političkoj borbi?!

Apsolutna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću! Na kraju će, kao i uvek, pobediti Srbija!
- napisala je ministarka privrede na svom Instagram nalogu.

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da je povodom eksploatacije litijuma spreman na razgovore koji mogu da potraju dve godine, a da stav može da promeni ako mu neko ponudi ozbiljne argumente, ali ne one iz "Trećeg oka".

Odgovarajući na pitanje novinara da li postoji šansa da vlada stavi tačku na taj projekat, te da su protesti protiv kompanije Rio Tinto i rudarenja danas masovniji nego 2022. godine, Vučić je kazao da su u mediju koji je postavio pitanje tada govorili da su protesti pre dve godine bili "najveći u istoriji".

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Klokot

12.08.2024 16:25

Napad??? Ženo saberi se i upotrebi rečnik, ako već ne znaš značenje reči koje upotrebljavaš