OPOZICIONI NOVINAR ZORAN PRERADOVIĆ NAPAO NIKOLU JOKIĆA: "Zapamtio sam mu što podržava Vučića"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.08.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko god se mi svi poklonili Nikoli Jokiću u sportskom smislu, nije mu trebalo da daje podršku Vučiću, pričao je Preradović.

OPOZICIONI NOVINAR ZORAN PRERADOVIĆ NAPAO NIKOLU JOKIĆA: "Zapamtio sam mu što podržava Vučića"! (VIDEO)

Foto: KSS, Printscreen

Opozicioni novinar Zoran Preradović napao je Nikolu Jokića na TV Nova S.

 

- Koliko god se mi svi poklonili Nikoli Jokiću u sportskom smislu, nije mu trebalo da daje podršku Vučiću a to je uradio vrlo otvoreno. Ja ne razumem zašto. On verovatno ima svoje razloge ali mislim da mu je deo javnosti to zapamtio, ja jesam!

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras u Predsedništvu na Andrićevom vencu u Beogradu, članove olimpijskog tima Srbije, osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Obavljati dužnost predsednika Srbije je najčasnija dužnost, uprkos bezbroj problema, ima najlepših trenutaka - ovo je jedan od tih. Ovo je najlakši posao na svetu. Napravili ste pobednike od svakog od nas. Pomogli ste nam da verujemo da možemo sve i da ne postoje nemoguće misije - rekao je predsednik Vučić.

Predsednik je zatim istakao:

- Svaki građanin ove zemlje zna da je jači od drim tima. Da li smo mogli više? Verovatno smo morali. Gledaćemo da u budućnosti bude i više. Već se spremamo za Los Anđeles, to Novače važi i za vas.

- Nije tim iz 1992. bio bolji od ovog drim tima. Vi ste defakto pobedili. Ugled Srbije je danas veći nego što je bio juče zahvaljujući vama.

- Vaterpolisti, neku ste čudnu odbranu igrali u poslednjih nekoliko utakmica. Uroše, kapa dole za ovo što ste uradili. Ne znam da li znate kakvo je slavlje bilo u Srbiji. Hrvati su već slavili to što su najbolji u regionu, a onda ste na scenu stupili vi".

Predsednik Vučić se potom zahvalio svim srpskim učesnicima Olimpijskih igara na borbi.

- Svi ste učestvovali u jednoj velikoj zajedničkoj pobedi. Sve nagrade su isplaćene, košarkašima će ujutru. Znam da vama to ne znači mnogo, ali da vam pokažemo koliko nama znači.

Šta je još Vučić rekao pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
jelica

12.08.2024 20:03

Nikola Jokic je covek na mestu, zato i podrzava Vucica. Kapa dole!

Stefan

12.08.2024 20:07

Naravno da ce Jokic da podrzava naseg Predsednika jok podrzavace placenike

nevena

12.08.2024 20:09

evo sad im smeta i nikola jokic, opozicija je bolesna

sandra

12.08.2024 20:10

opozicija zna samo da napada