VUČEVIĆ OSUDIO PRETNJE SMRĆU VUČIĆU! Ovo je potvrda da je cilj Kurtijevih i "domaćih" antisrpskih opozicionara destabilizacija Srbije!

Autor:

Vesti

12.08.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelujem na nadležne državne organe da reaguju na ove stravične pretnje, i da sankcionišu sve one koji, pod maskama ekoloških aktivista i navodnih boraca za ljudska prava, pozivaju na ubistvo predsednika i nasilno preuzimanje države. Nulta tolerancija za nasilnike, istakao je Vučević.

VUČEVIĆ OSUDIO PRETNJE SMRĆU VUČIĆU! Ovo je potvrda da je cilj Kurtijevih i "domaćih" antisrpskih opozicionara destabilizacija Srbije!

Foto: ATA Images

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević osudio je danas nove pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

 

 

On se oglasio na društvenoj mreži "Iks".

- Pretnje smrću predsedniku Vučiću koje je na mreži Iks izneo izvesni Boban Bogdanović, potvrđuju da je cilj Kurtijevih i “domaćih” antisrpskih opozicionara, tajkuna i njihovih medijskih plaćenika da izazovu haos i političku destabilizaciju Srbije. Apelujem na nadležne državne organe da reaguju na ove stravične pretnje, i da sankcionišu sve one koji, pod maskama ekoloških aktivista i navodnih boraca za ljudska prava, pozivaju na ubistvo predsednika i nasilno preuzimanje države. Nulta tolerancija za nasilnike - naveo je Vučević.

Podsećamo, situacija na Kosovu i Metohiji je na korak do potpune eskalacije, a Aljbin Kurti, zajedno s pojedinim stranim službama, planira da stvar zakomplikuje do kraja. U tom cilju, isplanirana je akcija "Lažni heroji".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da očekuje dalje provokacije u južnoj srpskoj pokrajini, a 14. i 15. avgusta i pokušaj nasilnog otvaranja mosta na Ibru. Šef države je pozvao Kfor da reaguje i ne dozvoli otvaranje mosta jednostrano, baš kao što su, kako je naglasio, do sada govorili.

- Mi imamo poštovanje za Kfor i verujemo da će Kfor svoj posao da uradi - naglasio je Vučić.

Otkrivajući dalje detalje ove akcije, Vučić je dodao da povodom planiranja nasilnog otvaranja mosta očekuje da će u međuvremenu strane agencije pokušati da nametnu neke nove srpske lidere kojima će pomoći da ih prikažu navodno hrabrima, iako to nisu.

Više o ovome pročitajte na linku.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Teona

12.08.2024 19:21

Tako je. To je predsednik države. Svakog ko preti odmah hapsiti

Zora

12.08.2024 19:22

Pretnje smrću su apsolutno nedopustive. To se ne sme tolerisati.

Rea

12.08.2024 19:25

Nasilje i pretnje treba da se sankcionisu i da se ne tolerisu

Sima

12.08.2024 19:27

Onaj ko preti treba da bude sankcionisan