PRONAĐEN BOBAN: Porodica Beograđanina za kojim se od jutros tragalo zahvaljuje na pomoći!

Autor:

Vesti

12.08.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je pronađen kod Starog sajmišta.

PRONAĐEN BOBAN: Porodica Beograđanina za kojim se od jutros tragalo zahvaljuje na pomoći!

Foto: Printscreen/Privatna arhiva

Danas je na Novom Beogradu nestao muškarac, što je izazvalo veliku zabrinutost među članovima njegove porodice. Muškarac je nestao jutros u Bloku 28, a umesto uobičajene rute ka Zemunu, bez telefona i dokumenata, krenuo je na drugu stranu. Osim toga, on ima određene teškoće u komunikaciji, što je dodatno povećalo zabrinutost njegovih najbližih.

Kako su preneli izvori bliski istrazi, muškarac je pronađen kod Starog sajmišta, što je izazvalo olakšanje među članovima porodice. Nakon što je nestao, porodica je apelovala na javnost da pomogne u potrazi, a sada je zahvalila svima koji su se uključili i pružili podršku u traženju nestalog muškarca.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra Srce od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading