RADOVI I ZADRŽAVANJA NA PUTNIM PRAVCIMA: Najnovije informacije

Autor:

Vesti

12.08.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pojedinim deonicama usporen saobraćaj

RADOVI I ZADRŽAVANJA NA PUTNIM PRAVCIMA: Najnovije informacije

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

AMSS savetuje vozačima da, uprkos povoljnim vremenskim uslovima, obrate posebnu pažnju tokom putovanja. Iako su uslovi za vožnju dobri, važno je da vozači budu odmorni i da na prvom znaku umora obavezno naprave pauzu. Na putu se mogu očekivati kolone vozila, posebno na mestima gde se odvijaju radovi i gde je saobraćaj usporen. Stoga je preporučljivo da vozači dodatno obrate pažnju na privremenu saobraćajnu signalizaciju.

U periodu od danas pa do 16. avgusta u 15 časova, izvode se radovi na delu državnog puta I B reda broj 15, između Novo Miloševa i Kikinde. Tokom radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz regulaciju semaforima.

Radovi na mašinskom krpljenju rupa na državnom putu I B reda broj 18, između Zrenjanina i Sutjeske, trajaće do 17. avgusta u 16 časova. Na ovoj deonici saobraćaj će se takođe odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz regulaciju semaforima i po potrebi ručno-mahačima.

Produžavaju se radovi na rehabilitaciji i sanaciji oštećenog zastora na državnom putu I B reda broj 26, Obrenovački put kroz naseljeno mesto Umka, i trajaće do 15. avgusta. Ovi radovi se izvode svakog radnog dana i subotom, u periodu od 7 do 17 sati. U zoni radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, a regulisan je ručno.

Radovi na rehabilitaciji natputnjaka u petlji Brestovac na auto-putu E-75 takođe se produžavaju do 15. avgusta. Tokom radova, preticajne saobraćajne trake su zatvorene, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Republika

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Vozila

Radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 160, na deonici Svilajnac - Medveđa, trajaće do 30. novembra. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz regulaciju semaforima na deonicama dužine od po 500 metara.

Prema poslednjim informacijama od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama za sada nema značajnih zadržavanja vozila.

Na graničnim prelazima Republike Srbije, zadržavanja su od 15 minuta do dva sata. Na izlazu na graničnom prelazu Horgoš, putnička vozila čekaju 90 minuta, dok je na Horgošu 2 čekanje takođe 90 minuta. Na prelazima Gradina, Gostun, Špiljani i Preševo, zadržavanje je 15 minuta. Na ulazu, čekanja su duža, sa 60 minuta na Gradini i 30 minuta na Gostunu i Preševu.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza, zadržavanja su duža, od 60 do 180 minuta. Najduže se čeka na izlazu sa graničnog prelaza Horgoš, gde čekanje iznosi 180 minuta, dok su na Kelebiji 120 minuta, a na Gradini i Bogojevu 60 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading