EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! SRBIJA GORI, A RUŽIĆ SE BAHATI: On i Milun Todorović pukli po 20.000 EVRA za odmor, uživaju u LUKSUZNOM KOMPLEKSU

Autor:

Vesti

12.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar i gradonačelnik Čačka s porodicama letuju zajedno u luksuznom kompleksu s pet zvezdica na Peloponezu

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! SRBIJA GORI, A RUŽIĆ SE BAHATI: On i Milun Todorović pukli po 20.000 EVRA za odmor, uživaju u LUKSUZNOM KOMPLEKSU

Foto: Srpski telegraf, Tanjug/AP, Promo foto

Dok opozicija divlja na protestima u nameri da blokira Srbiju, a režim tzv. kosovskog premijera Aljbina Kurtija pojačava provokacije u južnoj srpskoj pokrajini, pojedini funkcioneri se brčkaju i troše milione po ekskluzivnim letovalištima.

Kako saznaje Srpski telegraf, poslanik SPS i bivši ministar prosvete Branko Ružić odmara se porodično u Grčkoj zajedno s Milunom Todorovićem, gradonačelnikom Čačka. A za svoja luksuziranja u vili s pet zvezdica na Peloponezu izdvojili su, verovali ili ne, po oko vrtoglavih 20.000 evra!

Republika

Foto: Srpski telegraf

 

KRALJEVSKI LUKSUZ

Naime, Ružić i Todorović letuju porodično u gradu Pilos, u luksuznom kompleksu "W Costa Navarino", gde desetodnevni smeštaj, i to samo s doručkom, u ovom periodu košta najmanje oko 1.060.000 dinara ili 9.000 evra. Ali tek za dve osobe. Uz prevoz i isti takav smeštaj i za decu, a s ostalim troškovima kao što su ručak i večera, kao i nezaobilazne aktivnosti koje nudi ovaj kompleks, od spa- centra do široke lepeze vodenih sportova, cena ide do basnoslovnih 20.000 evra ili oko 2,3 miliona dinara.

Republika

Foto: Srpski telegraf

 

Zvanična mesečna primanja socijaliste Ružića, kao poslanika, i naprednjaka Todorovića, kao gradonačelnika, ne prelaze 1.300 evra. Prosta računica ukazuje da je trebalo da rade minimum 15 meseci i ne potroše ni prebijenu paru za redovne životne troškove da bi iskeširali ova luksuzna porodična putovanja. Imajući to u vidu, nameće se pitanje iz kojih izvora i na koji način su finansirali ovo milionsko luksuziranje?

DRUGI RADE U TRI SMENE

- I ne štede, vidi se, uživaju za sve pare. I hajde da Todorović možda i da izdvoji milione za letovanje, bio je godinama direktor, ali otkud eksministru i poslaniku Ružiću toliki novac? I ne samo to, već planduju dok u državi sve gori zbog ovih protesta i Kurtija. U Srbiji se i na gradilištima radi u tri smene da bi se projekti završili u roku, a mnogi od njih pre EXPO 2027 - navodi sagovornik Srpskog telegrafa.

Ružić, kao ni Todorović, nisu želeli da odgovore na pitanja Srpskog telegrafa koja su im upućena pre četiri dana, a onda opet i juče.

Zanemeo i Ivica Dačić, ne odgovara na pitanja

Ružić je praktično od 2001. u raznim mandatima bio poslanik, kao i sad, ali i ministar državne uprave i lokalne samouprave, pa zatim i prosvete do maja prošle godine, kad je podneo ostavku zbog tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar". Na ovo luksuziranje u Grčkoj ostao je nem i njegov partijski šef u SPS i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Do zaključenja broja nije odgovorio na pitanja našeg lista. 

Milun Todorović, diplomirani inženjer za industrijski menadžment, bio je zaposlen u preduzeću "Auto Čačak" od 1993. kao direktor prodaje i marketinga, a od 2003. kao generalni direktor.

Provod na 13 hektara uz zvučnu izolaciju

- kompleks "W Costa Navarino" u gradu Pilos na grčkom Peloponezu prostire se na 13 hektara
- isključivo je za odrasle i decu stariju od 12 godina
- nudi 246 soba, apartmana s dve spavaće sobe i vile s tri spavaće sobe s privatnim bazenima, postavljene u zalivu Navarino s pogledom na Jonsko more
- smeštaj je sa zvučnom izolacijom, saunom i terasom
- ima široku ponudu sportova na vodi, kao što su jedrenje na dasci, skijanje na vodi, kajak i SUP, s vrhunskom opremom i obukom za sve nivoe veština, i za sve, od početnika do profesionalaca
- gosti imaju u ponudi i poseban bar za zalazak sunca, raznovrsne spa-centre, teretanu s bazenom 
- u kompleksu su restorani koji nude jela grčke i internacionalne kuhinje, ali su na zahtev dostupne vegetarijanske opcije, opcije bez mlečnih proizvoda, bez glutena...
- popularna aktivnost je biciklizam, a na raspolaganju je i iznajmljivanje automobila

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading