TAKSISTA ZA PREĐENIH DEVET KOLOMETARA ŽENI ISPOSTAVIO RAČUN OD 190 EVRA! Kad je odbila da mu plati, uradio NEVEROVATNU STVAR! MREŽE GORE!

Autor:

Vesti

14.08.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutna cena slične vožnje putem Ubera je nešto više od 7 evra, što znači da je Lana platila 27 puta veću cenu od tržišne.

TAKSISTA ZA PREĐENIH DEVET KOLOMETARA ŽENI ISPOSTAVIO RAČUN OD 190 EVRA! Kad je odbila da mu plati, uradio NEVEROVATNU STVAR! MREŽE GORE!

Foto: Shutterstock

U nedavnom incidentu u Zagrebu, putnica Lana je podelila uznemirujuće iskustvo u Fejsbuk grupi, gde je opisala kako joj je za vožnju taksijem od hipodroma do City Center East naplaćeno neverovatnih 190 evra.

Ova cena je posebno šokantna kada se uzme u obzir da je udaljenost između destinacija samo devet kilometara i da vožnja traje oko 15 minuta. Za poređenje, trenutna cena slične vožnje putem Ubera je nešto više od 7 evra, što znači da je Lana platila 27 puta veću cenu od tržišne.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Post žene koju je opljačkao taksista u Zagrebu

 

Pored ekstremno visoke cene, najveći problem u celoj situaciji je ponašanje taksiste koji je zaključao vrata vozila i odbio da ih otključa dok ne plati celokupni iznos. Ovo ponašanje može se smatrati nezakonitim lišenjem slobode putnika.

- Poštovani, šaljem sliku računa taksista koji se predstavio kao Taxi Zagreb i odvezao nas od hipodroma do City centra East za 190 evra. Rekli smo da nemamo taj novac i nije hteo da odključa vrata dok ne platimo. Rekli smo da nismo toliko platile dok smo išle od Cityja prema hipodromu i da ta cena nije realna.

- Molim vas da mi date broj telefona Vlaho transporta da razgovaram sa vlasnikom firme. Osoba koja je vozila taksi je mlađa osoba. Hvala za sve. Pozdrav! Lana - napisala je ona, prenosi Slobodna Dalmacija.

U komentarima ispod objave, korisnici su se podelili u mišljenju; neki su tvrdili da je trebalo odmah pozvati policiju zbog nezakonitog lišenja slobode, dok su drugi sugerisali da je trebalo unapred proveriti cenu vožnje. Bez obzira na to, visoka cena taksi usluge ostaje glavni problem.

Jedan korisnik je dodao da je ovo samo jedna u nizu pritužbi na račun ovog taksi servisa i izrazio je nevericu da firma još uvek funkcioniše.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading