VERIO SE POZNATI FUDBALSKI REPREZENTATIVAC! Oženiće se ovom lepoticom (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

14.08.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je još jedno uzbudljivo poglavlje u njihovoj ljubavnoj priči.

VERIO SE POZNATI FUDBALSKI REPREZENTATIVAC! Oženiće se ovom lepoticom (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Vest o veridbi fudbalera Džona Stounsa i lepotice Olivije Najlor izazvala je veliku pažnju javnosti. Ova romansa je započela 2019. godine, nakon što je Stouns okončao dugogodišnju vezu sa svojom tadašnjom devojkom. Olivija je tada bila trudna, ali ljubav je brzo procvetala, a 2023. godine su dobili i svoje dete.

Pre Olivije, Stouns je bio u dugogodišnjoj vezi sa svojom srednjoškolskom ljubavi, Mili Sevedž. Međutim, ta veza se završila nakon što je Stouns postao zauzet novom slavom i zaboravio na svoju porodicu. Mili je izjavila da je fudbaler bio zaslepljen slavom i da je zanemario njihovu vezu.

 

 


Nakon raskida sa Mili, Stouns je započeo vezu sa Olivijom, koju je upoznao tokom noćnog izlaska u Mančesteru. Ona je bila trudna u tom trenutku, ali su otkrili da imaju zajedničke prijatelje i od tada su započeli svoju vezu.

 

 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Džon Stouns

 


Olivija je bila prisutna na utakmicama i pružala podršku Stounsu, kako na Svetskom prvenstvu u Kataru, tako i na utakmicama Mančester siti tima. Pored toga, ona je osnivač brenda dečje odeće Muš, pored svog biznisa kao specijalista za obrve.

Sada, Džon Stouns i Olivija Najlor se pripremaju za svoje venčanje, dok njihova romansa nastavlja da cveta. Ovo je još jedno uzbudljivo poglavlje u njihovoj ljubavnoj priči, a svi čekaju sa nestrpljenjem da vide šta budućnost nosi za ovaj zaljubljeni par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading