VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU: Pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice… da vas čujem i saslušam - Ne samo o litijumu

Autor:

Vesti

14.08.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučića je ispred zgrade opštine dočekalo više od stotinu građana.

VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU: Pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice… da vas čujem i saslušam - Ne samo o litijumu

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je stigao u Mali Zvornik kako bi se sastao sa građanima tog mesta i okolnih naselja. Ovaj sastanak se održao u zgradi opštine Mali Zvornik, gde je Vučić dočekan od strane više od stotinu građana. Cilj njegovog dolaska bio je da razgovara o temi eksploatacije litijuma, ali i da se informiše o drugim pitanjima koja su važna za lokalnu zajednicu.

Vučić je ranije putem svog Instagram naloga pozvao sve zainteresovane građane iz Malog Zvornika, ali i iz susednih mesta kao što su Krupanj, Ljubovija i Loznica, da prisustvuju ovom otvorenom razgovoru. On je naglasio da će sastanak biti slobodan za sve, te da će svi koji žele imati priliku da izlože svoje stavove i postave pitanja. Predsednik je obećao da će se truditi da bude prisutan koliko god bude potrebno, čak i čitavu noć ako bude potrebno, kako bi saslušao sve prisutne.

Prema Vučićevim rečima, sastanak nije kontrolisan i nije ograničen samo na temu eksploatacije litijuma. Građani su pozvani da govore o svim temama koje su im važne, uključujući i kritike upućene njemu ili njegovoj vladi. Predsednik je rekao da želi da vodi istinski i suštinski razgovor sa građanima, pružajući im priliku da slobodno izraze svoje mišljenje i zabrinutosti.

Ovaj pristup pokazuje Vučićevu nameru da se direktno poveže sa lokalnim stanovništvom i da razjasni pitanja i nedoumice koje imaju u vezi sa važnim temama poput eksploatacije litijuma, koja je trenutno vrlo kontroverzna u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Teona

14.08.2024 18:41

Svaka cast. Najbolji srpski predsednik

Vuk

14.08.2024 18:41

Dok je Vučić predsednik nema potrebe bilo čega ljudi da se plaše

Dragan

14.08.2024 18:42

Vučić je uvek dostupan svakom građaninu Srbije da odgovori na pitanja koja ih muče

Veljko

14.08.2024 18:43

Uvek ispuni svoja obećanja