IZBODEN OTAC POZNATOG ŠPANSKOG FUDBALERA! Lamin Jamal na teškim mukama

Autor:

Sport

14.08.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti.

IZBODEN OTAC POZNATOG ŠPANSKOG FUDBALERA! Lamin Jamal na teškim mukama

Foto: FK Barselona

Lamin Jamal

Uznemirujuće vesti dolaze iz Španije, gde je otac Lamina Jamala, poznatog reprezentativca te zemlje, navodno napadnut na parkingu. Prema informacijama španskih medija poput "Mundo Deportiva" i "La Vangardije", napad se dogodio tokom večeri, ostavljajući oca mlade fudbalske zvezde u izuzetno teškom stanju.

Kada se činilo da sedamnaestogodišnji momak proživljva najlepše trenutke svog života, "kola su krenula nizbrdo".


Iako su prvi izveštaji ukazivali na kritično stanje, novinar Đordi Kardero sa Releva iznosi nove informacije, ističući da se otac fudbalera Barselone već dosta bolje. Ovo pruža tračak nade u moru zabrinutosti koje su zahvatile javnost.
Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 


Policija je odmah reagovala na ovaj slučaj i intenzivno traga za počiniocima. Prema navodima "La Vangardije", policija je već locirala određeni broj svedoka kako bi što pre pronašli krivce za ovo zlodelo. Međutim, još je rano za procenu u kom će smeru ići ovaj slučaj.

Ova porodična tragedija potresa Španiju i fudbalsku zajednicu, ostavljajući mnoge u šoku i sa nadom u pozitivan ishod za oca Lamina Jamala.

Podsetimo, Fudbalska reprezentacija Španije na dominantan način je stigla do titule na nedavno okončanom Evropskom prvenstvu koje je odigrano u Nemačkoj, a navedeno takmičenje je iznedrilo i novu svetsku fudbalsku zvezdu Lamina Jamala koji preti da zaseni većinu legendi ovog sporta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading