KO HOĆE DA POSTAVI PITANJE PREDSEDNIKU, NEKA POZOVE OVE BROJEVE TELEFONA: Vučić sa narodom u Malom Zvorniku u 18 sati

Autor:

Vesti

14.08.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan poziv vas deli od razgovora sa predsednikom Republike.

KO HOĆE DA POSTAVI PITANJE PREDSEDNIKU, NEKA POZOVE OVE BROJEVE TELEFONA: Vučić sa narodom u Malom Zvorniku u 18 sati

Foto: ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Mali Zvornik gde će u skupštinskoj sali, od 18 časova, razgovarati sa građanima, saopšteno je iz opštinske uprave.

Pozvani su građani koji žele da postave pitanja predsedniku na teme iskopavanja litijuma, kompanije "Rio Tinto" i slično, da se jave na brojeve telefona: 015/471-300, 069/8046201, 069/8046202.

Kako je navedeno ulaz u skupštinsku salu biće dozvoljen samo unapred prijavljenim učesnicima i to najkasnije pola sata pre početka razgovora.

Predsednik je posle velikog subotnjeg protesta protiv otvaranja rudnika litijuma, održanog u Beogradu, najavio da će razgovarati sa narodom i posetiti Loznicu, Krupanj, Mali Zvornik, Čačak, Valjevo i druga mesta za koja je jadarit goruća tema.

Podsetimo, prethodni put je zbog jadarita, odnosno rudnika litijuma, Vučić posetio ovaj kraj početkom decembra 2021. godine, tada je u lozničkom selu Gornje Nedeljice razgovarao sa zainteresovanim građanima dvanaest sela Jadarskog kraja gde je bila najveća zabirinutost zbog dotadašnjih aktivnosti kompanije ‘’Rio Tinto’’ na tom terenu.

Podsećanja radi, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Kraljevine Holandije Jousta Reintjesa.

- Zahvalio sam ambasadoru Joustu Reintjesu na dobroj saradnji i doprinosu koji je dao na unapređenju bilateralnih odnosa, a posebno u oblastima zelenog rasta, obnovljive energije, obrazovanja, reformske agende i ekologije.

Izrazio sam veliko zadovoljstvo činjenicom da neke od najpoznatijih holandskih kompanija uspešno posluju u Srbiji, te da njihovo pozitivno iskustvo predstavlja odličnu osnovu za dolazak novih ulagača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
vesna

14.08.2024 13:13

Zaustavljanje privrede nije rešenje, već razgovor na koji mogu dobiti sve odgovore

olja

14.08.2024 13:14

Vrlo je racionalna odluka i mislim da će ona imati efekte da se u toj živoj komunikaciji sa narodom

ivana

14.08.2024 13:15

Vrlo je bitno da postoji komunikacija između predsednika i naroda, zato što nosioci političke vlasti treba da slušaju volju naroda i građana.

tamara

14.08.2024 13:16

Strah je izazvan nepoznavanjem te materije i s druge strane tim laičkim pumpanjem cele situacije i postavljanjem problema u kome se ne nalazi suština bavljenja pitanjem ekološkog odnosa prema litijumu, već se nalazi pokušaj destabilizacije