BIĆU SA VAMA SATIMA, ČITAVU NOĆ AKO JE POTREBNO! PITAJTE ME ŠTA GOD ŽELITE: Predsednik Vučić se obratio pred posetu Malom Zvorniku! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.08.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na direktnoj liniji sa predsednikom!

BIĆU SA VAMA SATIMA, ČITAVU NOĆ AKO JE POTREBNO! PITAJTE ME ŠTA GOD ŽELITE: Predsednik Vučić se obratio pred posetu Malom Zvorniku! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Povodom posete Malom Zvorniku, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima.

- Poštovani građani Malog Zvornika, pozivam vas i pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice, odakle hoćete, da dođete na razgovor u kojem ću više da slušam. Želim da vas čujem, na nešto možda i odgovorim, ali želim da razgovaram sa vama – rekao je Vučić.

Ističe da su u saopštenju opštinske uprave rekli da će moći da uđe samo onaj ko se prijavi, do kako kaže, ne zna kog trenutka.

- Svi ćete moći da uđete. To nisu kontrolisani razgovori, to su istinski i suštinski razgovori i nećete moći da govorite samo o litijumu, kao što su oni rekli, moći ćete da govorite o čemu god hoćete – rekao je predsednik i dodao:

- Možete da kritikujete svog predsednika, možete da izgovorite šta god hoćete potpuno slobodno.

- Dobrodošli. A ja sam se spremio i mogu da budem sa vama satima, i čitavu noć ako bude potrebno. Hoću da vas čujem, hoću da vas slušam. Živela Srbija – rekao je Vučić.

Podsećamo, pozvani su građani koji žele da postave pitanja predsedniku na teme iskopavanja litijuma, kompanije "Rio Tinto" i na ostale teme, da se jave na brojeve telefona: 015/471-300, 069/8046201, 069/8046202.

Kako je navedeno ulaz u skupštinsku salu biće dozvoljen samo unapred prijavljenim učesnicima i to najkasnije pola sata pre početka razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Stefan

14.08.2024 13:51

Sa nasim narodom je uvek vodi racuna na interesima naseg naroda

Pavle

14.08.2024 13:52

Ovo je samo pokazatelj, da će Vučič uvek biti tu za svoj narod slušajući njihove probleme , i da će uvek biti tu da im pomogne ovo je divna vest za sve građane Malog Zvornika.

Bogdan

14.08.2024 13:54

Divno je videti da je Vučić,opet pokazao koliko stoji na raspolaganju svim ljudima iz Malog Zvornika i da će saslušati sve njihove neudomice u vezi projekta "Rio Tinta."

Strahinja

14.08.2024 13:55

Prosto sam oduševljen ovime. Hvala ti Predsedniče, narod tvoj je uz tebe!