ČUKARIČKI DOČEKUJE ŠAMPIONA U PANČEVU Stanić: Voleli bismo da se utakmica igra na našem stadionu

Autor:

Sport

15.08.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je da nas čeka teška i zahtevna utakmica.

ČUKARIČKI DOČEKUJE ŠAMPIONA U PANČEVU Stanić: Voleli bismo da se utakmica igra na našem stadionu

Foto: Starsport

Trener Čukaričkog, Goran Stanić, izneo je svoje stavove uoči predstojeće utakmice sa Crvenom zvezdom. Iako bi voleo da se meč odigra na stadionu na Banovom brdu, Stanić ističe da će ekipa poštovati odluku Zajednice Super lige da se utakmica igra u Pančevu.

- Sigurno je da nas čeka teška i zahtevna utakmica. Voleli bismo da se utakmica igra na našem stadionu, ali je Zajednica Super lige tako odlučila i na nama je da poštujemo tu odluku. I mi i Crvena zvezda smo u prva četiri kola uzeli po 10 bodova. Ipak, zna se ko je favorit u ovom duelu. To ne umanjuje našu želju, na nama je da se nadigravamo i da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Naš rival je još u fazi uigravanja, to bi mogla da bude naša šansa - rekao je Stanić, navodi se na sajtu Čukaričkog.

Trener Stanić je istakao da postoji i problem sa sastavom tima, ali da Čukarički ima široku klupu i spremne zamene za eventulane nedostatke.

Republika

Foto: Starsport

 

 

- Videćemo ko će od momaka biti potpuno spreman za derbi meč protiv Crvene zvezde. Čukarički ima široku klupu i sigurno je da za svakoga imamo spremne zamene - naveo je Stanić.

Kapiten Čukaričkog, Marko Docić, izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim učinkom svog tima u Super ligi Srbije. 

- U dobrom smo raspoloženju, osvojili smo 10 od 12 mogućih bodova na startu šampionata. Time smo zadovoljni, ali sada razmišljamo samo o duelu protiv Crvene zvezde. Svakako da nam je lakše zbog dosadašnjeg bodovnog učinka, ali svi želimo da nastavimo u istom ritmu - naveo je on.

Docić je naglasio da će izuzetno zahtevna utakmica biti dodatni izazov zbog terena sa veštačkom travom, ali da Čukarički ima šta da pokaže u tom duelu.

- Činjenica je da ćemo igrati na terenu sa veštačkom travom, koja zahteva dosta bržu igru. Na tako dobrom terenu naša želja je da se pre svega nadigravamo sa Crvenom zvezdom - dodao je on.

Nakon četiri odigrana kola, obe ekipe imaju po 10 bodova, međutim Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli, dok je Čukarički trenutno treći. Utakmica između ove dve ekipe obećava da će biti izuzetno zanimljiva i puna izazova. S obzirom na formu i ambicije obe ekipe, ljubitelji fudbala sigurno mogu očekivati uzbudljiv meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading