I OVO SE ČAK DEŠAVA! MUŠKARAC (33) MORTUS PIJAN SA NOŽEM ULETEO U RESTORAN! Pretio radniku (57), a onda ukrao PICU!

Autor:

Svet

29.07.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je naknadno uhapsila gladnog razbojnika

I OVO SE ČAK DEŠAVA! MUŠKARAC (33) MORTUS PIJAN SA NOŽEM ULETEO U RESTORAN! Pretio radniku (57), a onda ukrao PICU!

Foto: pixabay.com

U zapadnom zagrebačkom naselju Susedgradu u Ulici Gajnice u subotu se desila nesvakidašnja pljačka u jednom restoranu, javlaj Danica.hr.

Kako navodi taj portal, policija je saopštila da se incident dogodio tog dana u 15.35 sati.

- Izvršitelj je pod uticajem alkohola uz pretnju oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 57-godišnjim radnikom restorana, te otuđio picu.

- Policijski službenici su naknadno uhapsili 33-godišnjaka koji se dovodi u vezu s izvršenjem ovog krivičnog dela. Istraga je u toku - saopštili su iz PU zagrebačke.

Podsetimo, sudija istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je pritvor dvojici albanskih državljana koji se sumnjiče da su prekjuče popodne u Konavlima, nakon nesuglasica u saobraćaju, pretukli dvojicu hrvatskih državljana, izvestilo je Državno tužilaštvo (DORH).

Tužilaštvo navodi da je sudija istrage na predlog dubrovačkog Opštinskog državnog tužilaštva odredio 42-godišnjem i 23-godišnjem albanskom državljaninu istražni zatvor zbog opasnosti od bega i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Otac i sin iz Konavala, nezvanično se saznaje, pokušali su da zaobiđu kilometarsku kolonu kako bi došli do svoje kuće, ali napadači su protumačili da njih dvojica žele da se proguraju kako bi brže došli do granice.

Rukama i nogama izudarali 32-godišnjaka, šakama 58-godišnjaka

U DORH-u preciziraju da 42-godišnjaka sumnjiče za nasilničko ponašanje, a 23-godišnjaka za nasilničko ponašanje u sticaju s krivičnim delom teške telesne povrede.

U tužilaštvu ističu kako postoji sumnja da su osumnjičenici u Karasovićima više puta rukama i nogama izudarali 32-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u napadu zadobio povrede glave.

Uz to, sumnja se i da je 23-godišnjak više puta šakama udario 58-godišnjaka po glavi i telu te mu naneo tešku telesnu povredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading