BRNABIĆ ODBACILA SUMANUTE OPTUŽBE: Sastanak Vučića s meštanima Malog Zvornika nije ''namešten''

Autor:

Vesti

14.08.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije večeras je razgovarao u zgradi opštine Mali Zvornik sa meštanima

BRNABIĆ ODBACILA SUMANUTE OPTUŽBE: Sastanak Vučića s meštanima Malog Zvornika nije ''namešten''

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Predsednica Skupštine Republike Srbije Ana Brnabić poručila je da večerašnji sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa meštanima Malog Zvornika nije ''namešten'', i ujedno zahvalila ljudima koji su učestovali na protestu protiv iskopavanja litijuma prošlog vikenda, a koji su došli da razgovaraju.

''Šta kažu dežurni hejteri - namešten je razgovor predsednika Aleksandra Vučića sa ljudima u Malom Zvorniku? A činjenica da je dr Sanja Sakan prisutna, a bila je jedan od govornika na protestima protiv Rio Tinta, kao i Zorana Petković, kao i još neki učesnici protesta? To vam je potpuno nevažno, kao i sve druge činjenice i istina uopšte. Relativna kategorija'', napisala je Brnabić na svom nalogu na mreži Iks.

Ona je istakla da je ''izuzetno važno'' da na sastanku prisutni novinari, kako je rekla ''opozicionih medija koji i danas plasiraju lažne vesti'', kao i to da je moguće uživo pratiti sastanak.

"Ljudima koji su učestovali na protestu i došli da razgovaraju - beskrajno hvala. Pokazali su iskrenost i ozbiljnost koja je svima nama za nauk. To je demokratija, a ne vezivanje za prugu da bi naudili drugima'', navela je predsednica Skupštine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je razgovarao u zgradi opštine Mali Zvornik sa meštanima tog, ali i okolnih mesta o eksploataciji litujuma i o drugim temama koje ih interesuju, a kako je rekao, došao je da ih čuje i sasluša. Vučića je ispred zgrade opštine dočekalo više od stotinu građana, a sastanak se održava u sali Skupštine opštine Mali Zvornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Tanja

14.08.2024 22:43

To jedino bolesnici mogu da izmisle jer svi su imali pristup dobrovoljno da pitaju Predsednik Vučić o svemu šta je interesovalo narod.

Milijana

14.08.2024 22:46

Da je u Malom Zvorniku bilo 10-20 ljudi pa da i kaže neko da je razgovor sa Vučićem bio namešten, ali sa onilikim brojem je prosto nemoguće bilo šta namestiti.

milica

14.08.2024 22:46

Opozicija zeli da predstavi da je razgovor namesten, kako bi narod izgubio poverenje.

Doca

14.08.2024 22:49

Skup je bio spontan