MOJA DECA NE MISLE NIGDE DA ODU! Vučić o litijumu: "Samo se pitajte da li ja želim da uništim život Danila, Vukana i Milice?"

Autor:

Vesti

14.08.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je izjavio da razgovara o problemima i strahovima građana i da će u septembru sedam dana provesti u Podrinju i obići svako selo u tom kraju

MOJA DECA NE MISLE NIGDE DA ODU! Vučić o litijumu: "Samo se pitajte da li ja želim da uništim život Danila, Vukana i Milice?"

Foto: Printscreen/Pink TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Malom Zvorniku, gde odgovara na pitanja meštana tog kraja u vezi sa rudarenjem litijuma i projektom "Jadar".

"Moja deca ne misle nigde da da odu, žele ovde da ostanu. Ja imam troje dece, svo troje žive ovde. Ja razumem strah, strah je prirodna emocija. Samo se pitajte da li ja želim da uništim život Danila, Vukana i Milice? Ili vaše četvoro dece?", kazao je predsednik tom prilikom.

Vučić je izjavio da razgovara o problemima i strahovima građana i da će u septembru sedam dana provesti u Podrinju i obići svako selo u tom kraju.

Predsednik je okupljenim građanima ispred zgrade opštine u Malom Zvorniku rekao da će ako treba celo veče i celu noć odgovarati na njihova pitanja i tražio da obezbeđenje pusti unutra svakog ko želi da uđe.

“Došao sam večeras da vas slušam po svakom pitanju, da razgovaramo o svakom selu u Podrinju, Pocerini i Mačvi. Da razgovaramo o svemu što je potrebno da uradimo. Moramo da razgovaramo o problemima i strahovima. Više ja da slušam nego da govorim, ali ću naravno uskoro provesti sedam dana u Podrinju da obiđem svako selo, da razgovaram sa svima i da vidimo kako najbrže probleme da rešavamo”, rekao je Vučić okuplenim građanima.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik razgovara sa građanima

On je građanima rekao da je počeo da se radi projekat o produženju brze saobraćajnice od Loznice do Malog Zvornika, što će u mnogome poboljšati život ljudi u čitavom Podrinju.

“To je velika stvar. Kao što sam vam obećao, u septembru ću doći da provedem sedam dana u Podrinju i da budem predsednik iz Podrinja i da mi ovde dolaze svi koji dolaze u goste Srbiji", rekao je Vučić okupljenim građanima.

On je naveo da će u naredna četiri meseca da se posle autoputa Ruma-Šabac, završi Šabac-Loznica brza saobraćajnica

 "Onda ćemo da radimo projekat i, verujem, sledeće godine, najkasnije do 2027. da završimo i brzu saobraćajnicu do Malog Zvornika", rekao je Vučić. On je rekao građanima na početku razgovora u zgradi opštine da je spreman da ih sasluša , da vidi koje brige imaju i šta je to što zajednički može da se uradi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (32)

Loading
Mitarpavlovic

14.08.2024 19:02

Deca našeg predsednika Srbije su izuzetna deca i vole svoju zemlju.

Teona

14.08.2024 19:06

Najbolji srpski predsednik

Srbijanka

14.08.2024 19:08

A gde ce i zbog cega bi isli?Najlepse je u nasoj Srbiji.

Ana

14.08.2024 19:08

Vučić brine o svima i neplanira da uništi zemlju zarad šake para.