KAD SE ERDOGAN ČEŠLJA, SVI STOJE I NE DIŠU: Snimak predsednika Turske zapalio društvene mreže (VIDEO)

Autor:

Svet

26.04.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Turske apsolutno je i alfa i omega te zemlje i društva i najvažnija je ličnost u svakom trenutku

KAD SE ERDOGAN ČEŠLJA, SVI STOJE I NE DIŠU: Snimak predsednika Turske zapalio društvene mreže (VIDEO)

Foto: x/pluton

Redžep Tajip Erdogan izjavio je posle poraza krajem zime da se više neće aktivirati na lokalnim izborima u Turskoj, ali na predsedničkom nivou i dalje je apsolutno nedodirljiv.

S tim u vezi sve što radi, gde ide i šta govori pomno se prati i snima.

Do te mere da je jedan kamerman sa snimka uspeo da zumira momenat kada je Erdoganu saradnik tajno doturio češalj kako bi se predsednik Turske očešljao i doterao pred nove obaveze.

Erdogana, koji je došao u četvrtak na proslavu Ustavnog suda u Ankari, sve vreme prati telohranitelj koji mu pred ulazak u salu iznenada pruža češalj.

Turski lider je zastao i počeo lagano da se češlja dok je cela delegacija, uključujući i predsednika Ustavnog suda, čekala.

Nakon što je završio sa nameštanjem kose, Erdogan je dao češalj jednom od svojih savetnika, a zatim nasmejan nastavio da šeta sa predsednikom Ustavnog suda Kadirom Ozkajom.

Redžep Tajip Erdogan najviše je u fokusu javnosti posle silnih izjava protiv premijera Izraela Benjamina Netanjahua.

Erdogan je otvoreno od početka rata u Gazi na strani Palestinaca i jako je zabrinut što vodeće zemlje sveta igraju dvostruku igru na tom delu fronta, kritikujući poteze Izraelaca, a u isto vreme im vojno i finansijski pomažući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading