OBISTINILO SE ONO NAJGORE: Pronađena tela trojice turista, evo kakva im se STRAHOTA DOGODILA

Autor:

Svet

06.05.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica turista su nestali dok su surfovali u blizini popularnog turističkog grada u blizini granice a poslednji put su viđeni 27. aprila

OBISTINILO SE ONO NAJGORE: Pronađena tela trojice turista, evo kakva im se STRAHOTA DOGODILA

Foto: facebook printscreen

Meksičke vlasti potvrdile su da su dvojica australijskih i jedan američki turista, koji su su vodili kao nestali u severnom Meksiku, mrtvi nakon što su njihova tela identifikovali roditelji.

Glavni državni tužilac Elena Andrade rekla je roditeljima i diplomatskim zvaničnicima da će se meksičke vlasti potpuno posvetiti istrazi kako bi odgovorni za taj zločin bili privedeni pravdi, prenosi Rojters.

Tela braće Kaluma (33) i Džejka (30) Robinsona iz Australije i Amerikanca Kartera Rouda (30) pronađena su na na dnu bunara u meksičkoj državi Donja Kalifornija prošle sedmice, nakon višednevne potrage.

Andrade je u subotu rekla da su tela pronađena u poodmaklom stanju raspadanja na dnu bunara dubokog više od 15 metara. Izvor iz kancelarije državnog tužioca rekao je za Rojters da su sva trojica turista bili upucani u glavu.

Zvaničnici su naveli da su do sada uhapšene tri osumnjičene osobe. Meksičke vlasti pretpostavljaju da su uhapšeni pokušali da otmu strance i da su oni pružili otpor, zbog čega su upucani, a njihova tela bačena u bunar.

Trojica turista su nestali dok su surfovali u blizini popularnog turističkog grada Ensenade u blizini granice sa SAD, a poslednji put su viđeni 27. aprila.

Donja Kalifornija je jedna od meksičkih država sa najvećim stepenom nasilja, iako se područje Ensenade smatra sigurnijim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading